Blij Ei 306

Ze liggen graag in de tuin als de `on schijnt, maar zodra het betrekt, rent iedereen direct naar binnen. Ze zijn dan wel lekker moe van het buiten spelen. Af en toe zou ik wel languit op de bank willen liggen, maar die gedachte verdring ik meteen. Want dat zou betekenen dat zoiets pas kan als ze er niet meer zijn. Daar moet ik niet aan denken.

Binnen enkele dagen bekeek ik zes Rocky’s en twee Creeds. En de dag dat ik Creed II af had gekeken, konden we de opvolger kopen bij Pathé Thuis. Die laatste film hebben Ronald en ik samen gekeken. De andere films zag ik in mijn eentje op het beeldscherm van de iMac. Dat was genieten hoor. Vooral omdat ik inmiddels heel veel vergeten was.

Met al die boksfilms, een voetbalwedstrijd die zelfs ik wilde zien en de Formule1 was er weinig tijd om een boek te lezen. Het werd dan ook een novelle. Van Bryony Rosehurst die wel meer romantische boeken schijnt te schrijven. Cursed in Love was me iets te zoetsappig, dus het is meteen mijn laatste boek van deze auteur.

Ronald is enkele dagen bezig geweest in de tuin en hij heeft toch weer een fortuin uitgegeven aan planten. Hoe het er nu uitziet, zal ik laten zien als ik foto’s kan maken als de zon schijnt. Fijne week!

4 gedachten over “Blij Ei 306

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *