Blij Ei 307

Het was lekker zonnig. Dan ligt Apollo graag op de bank in de tuin. Zeker nu we nieuwe kussens hebben. Ze zijn heel comfortabel. Apollo geniet er dan ook van. Popje ligt weer eens in de deuropening- zij gaat alleen naar buiten als haar vader daar ook is. En Fluffy vindt er niks aan- zij ligt het liefst binnen.

Tja, als het hier iets boven de 20 graden is, is het gelijk loeiheet in de zon. Echt heel onplezierig, vind ik. Maar zelfs Ronald ging op een gegeven moment naar binnen. We gaan weer een paar koele en natte dagen tegemoet, dus over een week zal ik wel weer snakken naar hogere temperaturen.

Gelukkig heb ik weer veel kunnen lezen. Eigenlijk had ik aan die stapel ongelezen kinderboeken moeten beginnen, maar ik heb eerst drie eBooks gepakt. Het boek van Lucy Strange was betrekkelijk dun- ik heb het in een uur uitgelezen. Even heb ik getwijfeld of ik de boeken van deze schrijfster zou kopen, maar ik hou het toch maar bij Nederlandse auteurs. Anders loopt het weer zo snel uit de hand,

Harlan Coben schrijft geweldige boeken. Erg spannend en vaak met een paar flinke twists. Er zijn recensenten die het niet fijn vinden dat er weleens iets gebeurt dat wel erg toevallig is. Maar ik weet dat het in het echte leven ook voorkomt. Het was weer een heerlijk boek. Al heb ik me weleens geërgerd aan de twee Special Agents die zeer wijsneuzerig waren.

Robert Bryndza is een schrijver die ik niet eens zo lang geleden heb ontdekt. De serie met Erika Foster in de hoofdrol is een aanrader. Het plot van Fatal Witness zat goed in elkaar. Al had ik op een gegeven moment wel het idee dat iemand een beetje vreemd was. En ja hoor: het bleek de dader te zijn.

Het boek van Pieter Koolwijk zou op 12 mei verschijnen en ik ontving het op die dag. Waarschijnlijk omdat ik het had gereserveerd. Mensen, lees die trilogie die bestaat uit Gozert, Luna en Missie afbreken! De verhalen zijn deels fantasy, maar ik geloofde alles. Maar of ik het derde deel voor durf te lezen aan een kleinkind…. Dat lijkt me een hele toer met lekkende ogen en een brok in mijn keel.

Inmiddels heb ik toch weer vier tweedehands kinderboeken besteld, dus er wordt vast weer veel gelezen. Fijne week!

4 gedachten over “Blij Ei 307

 1. chucky1012

  Ik geef jou geen ongelijk dat jij jou winterjas weer had aangedaan.
  Voor mij op de scooter moest ik oppassen dat ik er niet vanaf zou waaien.
  Wat brrrrr koud was het zeg net herfst.
  Echt voorjaarsweer hebben we veel te weinig gehad.
  Het is weer dat het dit in boeken staat genoteerd onder één van de natste.
  Lekker laten genieten van het feesten maar als ouder slaap je toch niet fijn….

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Als je gewoon loopt, is het nog wel te doen. Maar als je met een fikse snelheid over straat gaat, is het al snel veel te koud.
   Ook ik mis het fijne lenteweer- hoeft niet overdreven warm te zijn, maar ik ben die winterjas toch een beetje zat.
   Toen hij pas op stap ging, lag ik weleens wakker. Nu kan ik het beter loslaten. Maar ik was wel erg blij dat hij tijdens zijn vakanties steeds even mede hoe het ging.
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *