Blij Ei 308

Het was een paar keer lekker zonnig buiten. Daar hebben Apollo, Fluffy en Popje flink van genoten. Maar alleen als er ook een ouder buiten zat, want dan pas vinden ze het echt leuk. Dan komen ze op ons af, want er moet dan ook geknuffeld worden. Wat ik het leukst vind, is dat ik dan niet steeds foto’s hoef te maken van honden die op de bank liggen te dutten.

De afgelopen week heb ik nauwelijks gelezen. Alleen maar een vrij dun boek. Toen ik naar de cover keek, moest ik meteen aan Karlsson van het dak denken. Dat vond ik echt een verschrikkelijk boek. Maar tijdens het lezen had ik het idee dat In Schemerland wel een beetje leek op De Gebroeders Leeuwenhart.

De komende week ga ik weer lezen, want ik heb het toch gemist. Fijne week!

5 gedachten over “Blij Ei 308

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *