Blij Ei 323

Gelukkig hebben we geen drukke honden. Voor ons geen jacht- of werkhonden. We hebben er nu drie die graag op de bank, de plavuizen of ons bed liggen. Daarom liggen overal blonde haren. Voor de meisjes hadden we manden, maar daar hebben ze niet vaak in gelegen. Voor hun broer deed we niet eens moeite- hij zal al snel na aankomst op de bank.

De afgelopen week heeft het af en toe geregend en daar houden ze geen van allen van. Maar de hitte die voor deze week wordt voorspeld, is ook niet zo fijn. Gelukkig gaan we snel op vakantie en voorlopig is de weersverwachting goed. Voor ons dan. We hebben het nog niet verteld, maar ik weet zeker dat ze razend enthousiast zullen zijn als ze de auto in gaan.

Als kind had ik veel Gouden Boekjes. Aan sommige verhalen heb ik goede herinneringen en ik ga ze zeker opnieuw kopen, Want ze hebben het huishouden met vijf kinderen helaas niet overleefd. Deze vijf boekjes kreeg ik van Anita. Ze kocht ze op de rommelmarkt en een kringloopwinkel. Eentje haalde ze weg bij iemand die het boekje wilde verkopen.

Uiteindelijk zal ik mijn bescheiden verzameling wel uitbreiden, maar ik probeer het binnen de perken te houden. In ieder geval zijn het allemaal erg leuke kinderboeken, dus geschikt voor een eventueel kleinkind. Dat zeg ik steeds, maar ik zal toch wel flink in paniek raken als het eenmaal zover is. Voorlopig zal ik alle boekjes die in de kast staan, lezen. Dan weet ik meteen of ze geschikt zijn voor tere kinderzieltjes.

Doe voorzichtig met het warme weer en ik wens iedereen een fijne week!

4 gedachten over “Blij Ei 323

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *