Blij Ei 324

Je kunt wel zien dat zij ook niet zo gecharmeerd zijn van een hittegolf. Iedere dag raadpleeg ik een app om te kijken wat het weer is in Spijkenisse, Moskou en Torredembarra. Dan ben ik toch meestal blij dat ik in dit gat woon, want in Rusland en Spanje is het ook niet altijd zo feestelijk.

We hebben de afgelopen week voornamelijk in de woonkamer doorgebracht. Wat een ellende. Gelukkig wordt het zeer binnenkort een stuk koeler. Nu zeur ik ook als het regent, maar waarom kan het nou niet iedere dag niet net onder de twintig graden zijn?

Er was heel wat sport op tv, dus van lezen kwam het bijna niet. Toch heb ik met veel plezier een boek van A.R, Torre gelezen. Zij schijnt begonnen te zijn met het schrijven van erotisch romans, maar ik heb enkele spannende boeken met zeer weinig romantiek gelezen.

De titel van het boek dat ik gisteren op de lijn van gelezen boeken zette, is een beetje misleidend. Het klinkt ook anders spannend dan het daadwerkelijk was. De rechercheurs vond introuwend een stuk interessanter dan de mooie mensen met hun geheimen,

Wij gaan over een paar uur op weg. Lekker een weekje in een huisje in een bosrijke omgeving. Fijne week!

8 gedachten over “Blij Ei 324

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *