Blij Ei 325

Zonder honden gaan wij niet op vakantie, dus we gingen een week naar een bungalow in België. Met een hele grote tuin waarin Apollo, Fluffy en Popje heerlijk konden rondlopen. Nou, dat hebben ze gedaan. Apollo vond in he gras liggen wel het allerleukst, zijn zusjes zijn heel wat beweeglijker.,

Ronald heeft genoten van de. sauna en het zwembad. Toen ik in fe sauna stapte, had ik net zwaar getafeld en ik vond het verschrikkelijk in die hitte, Twintig jaar geleden zat ik vijf keer per week in de sauna op de sportschool, nu kon ik niet eens zweten. En het moet wel heel heet zijn voordat ik in een verwarmd zwembad stap.

Zondagmiddag had ik nog geen boek uitgelezen. Dus ben ik maar eens gaan kijken of ik iets leuks en leesbaars kon downloaden. Het werd Gips van Anna Woltz. Van haar heb ik al meer gelezen en dit boekje vond ik werkelijk prachtig. Het kinkt waarschijnlijk niet zo gezellig ls ik vertel dat het voor een deel over een echtscheiding gaat.

Toevlkig heb ik nog een boek over dat onderwerp liggen en er staat ook eentje op mijn wensenlijst. Nu ben ik al bijna twintig jaar gescheiden, dus ik het de boeken niet direct nodig om te begrijpen hoe mijn kind het ondergaat. Maar ik ben er wel wijzer van geworden. Laten we hopen dat ik die kennis nooit in hoef te zetten.

Het was een heel bijzondere week en nu moet ik iedere dag een paar wassen doen, ophangen en strijken. In het vakantiehuisje hadden we een wasmachine tot onze beschikking, maar de luchtvochtigheid in dat moeraas was zodanig dat de was niet wilde drogen. Gelukkig kwamen we daar achter voordat ik de machine gebruikt had. We merkten het an de keukendoeken- die droogden alleen na een paar uur in de brandende zon. Fijne week!

8 gedachten over “Blij Ei 325

 1. Cindy

  Fijn dat jullie er even lekker op uit konden met zijn allen.
  Heb toevallig net ook de eerste was gedraaid. Vanmiddag thuis gekomen.

  Reageren
 2. Myrna

  Nou de volgende keer gaat het beter. Jullie weten nu dat de hondjes het leuk vinden om samen op vakantie te gaan. Misschien de Ardennen een idee.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *