Blij Ei 329

Vanochtend hebben we weer met z’n vijven gewandeld, maar natuurlijk vergat ik foto’s te maken. Genieten van het moment vind ik namelijk belangrijker. Ze hebben genoten en op zit moment liggen ze heerlijk op de bank. Als er geen hardrock stond te blazen in e woonkamer kan ik ze vast horen snurken.

Over het weer heb ik weinig te klagen. Misschien over e regen, maar ik heb een haardroger en handdoeken. Die buien overleef ik wel. Het is fijn dat de zon af en toe schijnt. Da het in huis de afgelopen dagen 18,5 graden is, vind ik prima. Hoe vaak heb ik hier niet naar verlangd toen het wekenlang veel te warm was naar mijn smaak?

Zouden die gele letters soms in de mode zijn? Er was een tijd dat chicklit voornamelijk vrouwenvoeten, met of zonder hoge halen, op de covers had. En veel spannende boeken dagen voorklantjes met de achterkant van vrouwen.

Maar goed, ik heb vorige week dus twee boeken kunnen lezen. Op mijn telefoon, want die heeft de mogelijkheid om de letters groter te maken. Daar ben ik inmiddels zo aan gewend dat ik laatst probeerde met twee vingers de letters in een papieren boek groter te maken. Tot twee keer toe.

Over het boek van Arlidge heb ik vorige week al wat geschreven. Een ontzettend goed boek! Het boek van Ava Glass is nummer twee van hopelijk een lange reeks over Emma Makepeace. Zo heet ze niet echt, want ze is namelijk werkzaam bij een speciale eenheid van de Britse Geheime Dienst.

Tegenwoordig zijn de Russen weer de ergste vijand van zowat ieder land. Een tijdje dacht ik dat het Russische kwaad bezworen was, maar ik heb te vroeg vroeg gejuicht. Dit boek over een verrader was best spannend. Helaas wist ik al snel wie de booswicht was.

Alhoewel ik een flinke stapel papieren kinderboeken heb, zal ik wel op mijn telefoon lezen totdat de bestelde leesliniaal er is. Fijne week!

4 gedachten over “Blij Ei 329

  1. Linda

    Wat fijn dat je weer lekker gewandeld hebt met de kindjes….was er ook heerlijk weer voor, eindelijk goeie temperatuur.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *