Blij Ei 330

Toen het huis zaterdag behoorlijk vol zat, was Apollo heel erg blij. Zodra de deurbel ging, kuierde hij naar de deur om iedereen te begroeten. We gingen gelijk aan de eettafel zitten en hij lag meteen op zijn kleedje. Maar op een gegeven moment werd er iets te vaak om hem heen gelopen en toen verkaste hij naar zijn plek onder de trap.

Popje vond het ook erg gezellig. Zij vraagt niet zoals haar broer om aandacht en knuffels, maar ze leeg graag Ine buurt. Fluffy rende helaas meteen naar biven. Zij heeft de hele tijd op bed gelegen. We vinden dat erg jammer voor haar, want men wil haar graag aaien. ZE kwam pas tevoorschijn toen het bezoek het pand had verlaten.

De afgelopen week heb ik behootlijk veel helpen. Over de Sinterklaas boeken heb ik het al gehad. Dat zijn echte aanraders. Een boek dat ik iedereen zou afraden, is Death of the Black Widow van James Patterson en J.D. Barkjer. Wat ik ervan verwachtte, kwam niet uit. Een spannend boek, het oplossen van moorden? Nou, het was dus pure horror. Echt verschrikkelijk.

Het boek van Mary Kay Andrews viel me ook een beetje tegen. Alles was erg voorspelbaar. Nu weet ik niet of ik wel ga beginnen aan andere boeken van haar die ik al heb gedownload. Freie McFadden is volgens mij en schrijfster die heel succesvol is met haar spannende boeken. The Coworker zat goed in elkaar dus ik ben benieuwd naar de rest.

Inmiddels ben ik bezig in de morst recente Will Trent/Sara Linton van Karin Slaughter. Ontzettend spannend en goed geschreven. Fijne week!

4 gedachten over “Blij Ei 330

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *