Blij Ei 332

Volgens mij vinden de meisjes het heel fijn dat ze nu met twee ouders slapen. Fluffy valt meestal in slaap tussen ons in en in het loop van de nacht gaat ze bij haar zus op het ondiepe divanbed aan het voeteneind van het bed liggen Het is me opgevallen dat ze allebei na het wakker worden gewoon weer in slaap valen als ik zeg dat we nog even gaan slapen.

Natuurlijk blijft het verdrietig dat Apollo er niet meer is, maar er valt niets aan te doen. Gelukkig heb ik de mesjes nog en die zijn ook erg lief. Ze hebben elkaar en dat betekent dat er af en toe flink druk gespeeld wordt. Nog steeds loop het niet uit de hand en ik vraag me af of het komt omdat ze al hun hele leven samen zijn. En ik geloof ook dat ze uit hetzelfde nest komen.

Het eerste boek dat ik de afgelopen week las, Same Time Next Year, vond ik afschuwelijk. Het leek mee een aardig gegeven, zo’n huwelijk omdat eentje en verblijfsvergunning nodig heeft. Helaas, het bleek een miv van mierzoete romantiek en vieze praat. Ht werk van Tessa Bailey durf ik niemand aan te raden.

In de driedelige serie over Deanna Madden, een webcamdame, van A.R. Torre ging het meer om spanning dan sex. De latere boeken van de schrijfster waren erg spannend. Voor de aardigheid wilde ik eens iets lezen dat veel eerder was verschenen onder de naam Alessandra Torre. Jammer, Black Lies was hartstikke ongeloofwaardig en het zat vol met sex.

Dus daarom ben ik begonnen met het herlezen van een fijn Sesamstraatboek, The Monster at the end of this book. Als je naar de voorkant kijkt, heb je wel een idee hoe dat monster eruitziet. Dankzij de megagrote letters kon ik dit boek gewoon lezen. Heerlijk!

Fijne week!

4 gedachten over “Blij Ei 332

  1. Pippi Bericht auteur

   Het zijn zulke leuke hondjes en we zijn blij dat ze zo goed met elkaar overweg kunnen. Nooit ruzie!
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *