Blij Ei 82

ptr

Vanaf nu ga ik echt meer foto’s maken. Als ik wil vertellen wat ik die week heb meegemaakt, heb ik tenminste foto’s om het verhaal mee te verluchtigen. Vorige week maandag zijn we naar het strand geweest met Blaze en Dotje. Daarvan heb ik alle foto’s al laten zien. Veder hebben we eigenlijk niet zoveel gedaan. Het was redelijk weer en ik heb natuurlijk iedere dag een paar keer met Dotje gewandeld.

Voor de rest hebben we voornamelijk op de bank zitten Netflixen. Eerlijk gezegd kan ik me alleen de laatste twee series herinneren. We hebben genoten van You, een Amerikaanse serie met een uiterst opmerkelijke hoofdpersoon. Er komt volgend jaar een vervolg en dat gaan we wellicht ook binnen drie dagen bekijken. Wie niet tegen knettergekken en/of onsympathieke karakters houdt, moet de serie links laten liggen.

We hebben nog geen anderhalve dag gedaan over La Fôret, een hele bijzondere Franse serie. Je kunt niet met een half oog naar je boek kijken, ik althans niet. Mijn Frans is daar veel te slecht voor. Ook in deze serie komt het kwaad om de hoek kijken. Dat heeft me zeer getroffen, want ik besef dat het in iedereen kan zitten. Ook in mensen die je denkt goed te kennen. Misschien ken ik wel geen seriemoordenaars, maar ik ben er achter gekomen dat er heel wat akeligs in fatsoensrakkers kan steken.

Het is me opgevallen dat Dotje de laatste tijd erg aanhankelijk is. Ze ligt constant tegen ons aan als we naar een serie kijken. Ze vindt het ook heerlijk als ze tussen Mika en mij ingepropt zit- we kunnen op haar leunen en dan nog slaapt ze lekker door. Alhoewel het ‘s ochtends nog steeds erg donker is, stap ik toch met plezier uit bed. Het maakt Dot niets uit als de bal in het halfduister gegooid wordt- zij vindt ‘m toch snel.

Voor de komende week heb ik al wat leuke dingen gepland en ik hoop dat het allemaal goed zal verlopen. Fijne week!

 

 

2 gedachten over “Blij Ei 82

 1. Linda

  Heerlijk als ze zo tegen je aan ligt..dat is wel het verschil met hond en kat..hond kont altijd bij je liggen en een kat wanneer het hun uitkomt :)

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ja, dat is mijn ervaring ook. De katten kwamen dus nooit bij mij liggen. Wel bij Ronald die uren stil kan zitten :)

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>