Boeken: Leesdoel 2017

2017-04-20 13.10.46

Vorig jaar heb ik mijn leesdoel niet gehaald omdat ik een vijf maanden durende leesdip had. Daarom heb ik het aantal boeken dat ik in 2017 wil lezen drastisch verlaagd. Honderd boeken in een jaar moet mogelijk zijn. Als het onverhoopt weer dreigt te mislukken ga ik gewoon een beetje valsspelen door die dunne Literaire Juweeltjes eindelijk eens te gaan lezen.  En de eerste boeken van 2017 gingen ook hard, want ik besloot de Calender Girl serie te gaan lezen. Ieder boekje telde slechts 150 bladzijden, dus dat ging rap.

Dik twee maanden lang heb ik enorm veel gelezen en toen kwam de klad er een beetje in. Toch loop ik 29 boeken voor op schema, want ik heb maar liefst 58 titels gelezen. Gelukkig houdt GoodReads dat allemaal bij omdat ik meedoe aan de Reading Challenge 2017. Dankzij de app heb ik geen leesschrift meer nodig. Nu ben ik al een week bezig in een boek over vrouwen die aan de man gebracht gaan worden en omdat ik het niet zo interessant vind duurt het lezen iets te lang. Daarna maar weer wat spannends pakken. Gelukkig ligt er nog genoeg op de boekenplanken en in mijn iPad.

 

4 gedachten over “Boeken: Leesdoel 2017

    1. Pippi Bericht auteur

      Ik ben een echte boekenwurm- (boeken) lezen, (muziek) luisteren en (nagels) lakken vind ik heerlijk.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>