Boekenweek: Kinderboekenweek 2016- aankopen

2016-10-13-17-27-25

Dit jaar heb ik me ingehouden- niet alleen omdat het moet, maar ook omdat het assortiment me erg tegenviel. Uiteindelijk kocht ik een leuk boekje om ooit een kind cadeau te doen en na, ik het prentenboek van dit jaar. Dat is een prachtig uitvouwboek oftewel leporello. Het gaat over een kat die kwijt is en die verschillende huizen blijkt aan te doen. Een mooi boekje om met een kind te gaan zoeken naar de kat. Erg geschikt voor kleintjes die nog niet toe zijn aan Wally die altijd wel erg verdekt opgesteld staat. Het kost €7,95 en is geschikt om als presentje te dienen.

Bij de bibliotheek haalde ik het Doeboek en de Kinderboekenkrant. Erg handig als je op je gemak wilt kijken wat er zoal te koop is. Per ongeluk heb ik twee ingesealde pakketjes meegenomen, dus wie er nog eentje wil kan dat even melden. Bij Bruna kreeg ik de jaarlijkse Voorleesgids en het vrij dikke Kinderboekenpodium. In de loop van het jaar ga ik mezelf verwennen met een paar mooie kinderboeken.

Natuurlijk kreeg ik ook het Kinderboekenweekgeschenk en dat ga ik straks lezen. Wie nog wat op de bankrekening heeft staan kan ik aanraden iets leuks te gaan kopen in de boekhandel. De onvermijdelijke feestmaand staat voor de deur en er zijn vast kinderen die hartstikke blij zijn met een boek. Die van mij is dat helaas niet, maar ik zorg voor een fijne kinderboekenverzameling voor mijn kleinkinderen.

2016-10-13-17-29-37

4 gedachten over “Boekenweek: Kinderboekenweek 2016- aankopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>