Bram

IMG_9515

Vandaag kreeg ik bezoek van twee lieve Arnhemse meisjes en zij namen Bram mee.  Deze snoezige teckel heeft hier wat water gedronken en Blaze toegeblaft terwijl Claudia, Lurique en ik zaten te lunchen. Blaze vond het een bijzondere bezoeker. Hij is overal aan gewend, want hij woont in een druk huishouden.

Ronald en ik zijn niet ingesteld op kleine honden. We zijn daar toch echt te lomp voor. Zelfs poseren met Bram vond ik spannend, want er zijn al een paar hondenpootjes onder mijn Ethiopische laarsjes terechtgekomen. BAM maakt het allemaal niets uit, maar Blaze gaat gelijk janken.

Binnenkort zal hier wel rondgebazuind worden dat ik niet alleen met een grote husky-achtige hond ben gesignaleerd, maar ook met een kleine. Normaliter is de buurt uitgestorven als Blaze en ik gaan wandelen, maar toen ik met Bram tussen mijn voeten stond, zag ik toch dat een buurtgenoot met hond de nek aardig stond te verrekken. Tja, ik hou nou eenmaal van alle honden die een leuke papa en/of mama hebben.

15 gedachten over “Bram

   1. Pippi Bericht auteur

    Ik was erg blij met het bezoek van de Arnhemse meisjes. En Bram natuurlijk.
    Een nagellakuitje in jouw woonplaats moet toch te regelen zijn! :)

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>