Dag 2338: Telefoonhoesje

IMG_1462

Omdat ik nogal last heb van uitstelgedrag heeft het ongeveer twee maanden geduurd voordat ik mijn goede voornemen uitvoerde. Natuurlijk liep mijn aanraakscherm al twee kleine krasjes op toen ik mijn telefoon in hetzelfde vakje propte als mijn sleutelbos. Maar die schade is klein en lang zo erg niet als een craquelé scherm. Mijn laatste drie telefoons waren binnen een paar maanden danig beschadigd en dat moest nou maar eens afgelopen zijn. Toren ik volkomen onverwacht een nieuw toestel inclusief abonnement cadeau kreeg besloot ik om eens twee jaar met dezelfde telefoon te doen.

Online had ik al rondgesnuffeld, maar ik zette steeds de stap niet. Want ik dacht dat je voor Chinese webwinkels een kredietkaart nodig had en ik wilde die van mijn man niet belasten. Niet dat de telefoonhoesjes duur waren. Maar ik wilde zelf iets kopen en dat heb ik gistermiddag dan ook gedaan. Speciaal daarvoor fietste ik naar het dorp, naar de winkel van een ex-leerling. Daar bleek ik ondanks de niet erg populaire telefoon van mij nog aardig wat keus te hebben. Het werd een witte, want die kan ik tenminste terugvinden in mijn tassen. Het was trouwens voor het eerst dat ik niet gelijk mijn hand uitstak naar iets dat niet zwart was.

Wat dom van mij dat ik niet eerder van die handige hoesjes aangeschaft heb. Het had me heel wat kapotte beeldschermen gescheeld. De telefoon is ook stukken beter vast te houden en nu kan ik ‘m zo in mijn tas gooien als ik de deur uitga. Ook kan ik er drie pasjes en wat papiergeld in stoppen en dat is erg handig. Nu kan ik die veel te grote portemonnee eigenlijk wel weg doen. Straks toch maar even kijken of er in China nog wat moois is, want je kunt vaak met iDeal betalen en een paar fijne back-ups zijn altijd handig.

6 gedachten over “Dag 2338: Telefoonhoesje

 1. Cindy

  Kan niet zonder, heb altijd een hoesje. Action heeft ook hoesjes maar weet niet of ze voor Huawei hoesjes hebben.
  Mijn mobiel ziet er na 2 jaar altijd nog uit als nieuw.
  En ik neem altijd een witte of felle kleur, want hetzelfde probleem, bij een zwarte krijg ik elke keer een hartverknettering omdat ik dan denk dat mijn telefoon foetsie is (kan hem dan niet vinden hihi)

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Helaas heeft Action niks voor Huaweis. Maar nu heb ik er eentje die ook niet duur was hoor. Inderdaad, een zwart hoesje voor in een zwarte tas is echt niks.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>