Dag 2709: Nijntje

2017-05-02 12.54.17

Pippi Langkous is mijn heldin, maar ik ben ook altijd gek geweest op Nijntje. Darom heb ik heel hebberig voor dit schap gestaan. Normaal gesproken mijd ik dit gedeelte van Kruidvat omdat er steeds kinderen staan die zeuren om een cadeautje. Soms krijg ik daar jeukende handen van en  dan ren ik de winkel uit nadat ik nagellakjes voor mezelf of haarverzorgingsproducten voor het kind heb afgerekend.

Alles dat er stond heb ik uitvoerig bekeken. Wat jammer nou toch dat ik geen kleine kinderen meer thuis heb. Alles waar het konijntje van Bruna op staat zorgt ervoor dat ik een beetje broeds word. Maar ik vind het allemaal ook leuk voor mezelf. Zo ben ik de laatste jaren behoorlijk goed in staat om licht te reizen en daarom zou ik zo’n reistrolley best kunnen gebruiken.

Maar ik ga niet terug naar de winkel, want ik weet dat ik de meeste dingen toch alleen maar voor de heb wil kopen. Dat schiet niet op, want ik ben net zo goed bezig met het leegmaken van mijn huis. Het gaat niet hard, maar ik gooi toch iedere week wat weg. Bijna 20 jaar geleden kreeg ik van een vriendin prachtige Nijntje notitieboeken die ik al die tijd heb bewaard. Dus uiteindelijk heb ik nog wat Nijntje spullen in huis.

6 gedachten over “Dag 2709: Nijntje

 1. Pearl

  Dat gevoel herken ik. Ik heb ook een zwak voor HelloKitty en Friends Forever… Maar ik neem dit niet voor mezelf mee, hooguit voor pasgeboren nichtjes en neefjes. Ik heb wel hele leuke nageldecals van HelloKitty, die zijn wel voor mijzelf!!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Neefjes en nichtjes hebben is zo handig! Kan je allerlei spulletjes kopen die je zelf erg mooi en/of leuk vind en je maakt er nog kinderen blij mee ook. Van mijn moeder krijg ik weleens wat met Nijntje erop, maar dan gaat het over kantoorartikelen. Ze koopt geen slabbetjes, emmertjes en ander strandspul voor me hoor.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>