Dag 2715: Moederdagcadeau

IMG_7952

Nee, ik ga niet weer uitleggen waarom ik een hekel heb aan Moederdag. Het kan me dan ook niks schelen dat ik ook dit jaar weer geen mooie tekening van mijn kind krijg. Die heeft zondag wel wat anders aan zijn hoofd dan met zijn kleurpotloden aan de gang te gaan. Een ontbijt op bed hoef ik echt niet, want ik knoei altijd zo en dan lig ik ‘s avonds op de kruimels van het beschuitje of de lekker vette croissant.

Dat een collega ooit een eiersnijder kreeg die haar man had gekocht en ingepakt had zodat de kinderen het op zondagochtend konden overhandigen heb ik geloof ik al eerder verteld. Van die man is ze inmiddels allang gescheiden. We hebben thuis wel om zijn tegenwerping Maar het is een hele luxe eiersnijder hoor! gelachen. Misschien heb ik mijn gehinnik wat overdreven om zeker te zijn dat ik nooit zo’n achterlijk geschenk zou krijgen.

Hoe die man van de collega erop was gekomen om een eiersnijder te kopen weet ik natuurlijk niet, maar misschien heeft hij zich laten inspireren door een reclame. Vandaag kreeg ik namelijk ook een belachelijk bericht in mijn mailbox. Allemaal tips voor een Moederdagcadeau. Er zat nogal wat bij dat erg leek op de luxe eiersnijder: hele sets om voedsel in stukken te hakken. Heel handig en als mijn man zoiets had kunnen gebruiken had ik het misschien wel voor hem besteld. Gewoon voor de aardigheid, niet voor Vaderdag of zijn verjaardag.

Een superföhn, epileerapparaat of haarborstel kan ik altijd gebruiken, maar voorlopig heb ik nog exemplaren die het al meer dan 30 jaar hartstikke goed doen. Maar wie het in zijn kersenpit haalt om mij iets te geven waarmee ik een slankere taille kan verkrijgen of mijn hele lichaam kan trainen krijgt mooi een lel. Zoiets achterlijks zou ik nog niet eens aan mijn schoonloeder geven.

4 gedachten over “Dag 2715: Moederdagcadeau

 1. chucky1012

  Ik lig helemaal kom van het lachen hihihihi….
  Net als ons doen we aan deze dag niets.
  Zondag denk ik alleen maar aan voetballen en kampioen worden…… ;-)

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Dat het zondag maar een gezellige dag mag worden. Vrienden van Mika komen kijken en ik hoop dat er flink gejuicht kan worden.

   Reageren
 2. Myrna

  Ik doe ook niks aan deze dag, ik wil niks hebben van de kinderen. Ik zou het een belediging vinden om een huishoudelijk apparaat te krijgen en trouwens als er alleen op deze dag aan me gedacht wordt dan pak maar helemaal in met je zooi. Mijn kinderen zeggen me vaak dat ze van me houden en tonen dit ook. Ik hoef geen kadootje op Moederdag.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Zo denk ik er ook over. Laten we blij zijn met kinderen die regelmatig zeggen dat ze van ons houden.Op Moederdag krijg ik niks en hoef ik ook niks.Doe mij maar een kampioenschap, haha.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>