Dag 2723: Broeierig

IMG_8042

Natuurlijk had ik het moeten weten- BAM zat al de hele tijd binnen toen ik boodschappen ging doen. Dat doet hij alleen als het heel koud of heel warm is. Het zag er mooi uit, hoor. De zon stond lekker te schijnen, maar ik had een paar klusjes te doen. In huis. Dus toen ik weg moest trok ik voor de zekerheid een warm vest aan en ik droeg al een fijne broek.

Onderweg kreeg ik het al warm en eenmaal aangekomen bij het winkelcentrum brak het zweet me uit. Niet omdat ik zo hard had gefietst. Nee, de warmte blijft altijd zo hangen op dat winkelplein. Al snel zag ik dat ik de enige was die niet met blote armen en benen rondliep. Mijn stevige Doc Martens staken ook nogal af bij de slippers en sandalen die de gemiddelde voorbijganger aanhad.

Puffend ging ik de supermarkt in en was opeens blij dat de airco daar altijd voor pooltemperaturen zorgt. Daar heb ik vaak bibberend van de kou boodschappen gedaan, maar nu had ik er wel de hele middag willen rondhangen. En toen ik bepakt en bezakt naar mijn fiets liep verlangde ik toch even naar sneeuw. Echt waar, ik had die klotsende oksels met graagte ingeruild voor kippenvel en benen die jeuken van de kou.

Morgen schijnt het echt warm te worden en dan ga ik nergens naartoe. Lekker een paar wasjes doen, lezen, bloggen en uitkijken naar slapen tussen fris beddengoed. Iedereen die dol is op warm weer wens ik een hele fijne dag toe. Voor BAM en mij zal het veel te broeierig zijn, vrees ik. Op Instagram zie ik vast mooie foto’s van zonnebadende mensen en kinderen die met smaak een ijsje eten. In ieder geval kan ik morgen weer eens met zonder jas naar buiten en als ik eerlijk ben vind ik dat toch wel fijn.

4 gedachten over “Dag 2723: Broeierig

 1. Natas

  Lekker hoor die warme dagen. Ben alleen minder productief maar das ook wel eens fijn. Kan niet gelijk half bloot gekleed gaan, dat voelt zo niet fijn. Daar moet het toch echt wel wat langer warm weer voor zijn. Zonder jas, dat zeker en mis m geen seconde :-)

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Vandaag was het een stuk koeler, maar ben toch met een vestje naar het dorp gefietst en ik had het niet koud!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>