Dag 273: Warm

2015-11-11 18.40.47

In het magazijn van mijn voormalige werkgever lagen altijd de leukste weggevertjes. Die werden op Open Dagen uitgedeeld en als mijn vriendin Zwarte Piet ging spelen deed ik ook een flinke greep uit de kast. Sleutelhangers, notitieblokken, pennen, memory sticks, lolly’s en rolletjes pepermunt deden het goed bij haar doelgroep. Voor mezelf haalde ik niks, want ik had geen zin om ook thuis tegen die knalroze letters aan te kijken.

Maar vanaf morgen ga ik dat wel doen, want ik heb achter in een rommelkastje iets handigs gevonden. Het zat in een zilverkleurig doosje en ik had werkelijk geen idee wat erin verstopt zat. Nou, ik heb wel even op de bijsluiter moeten kijken om er achter te komen wat ik zojuist uitgepakt had. Het is een warmhoudplaatje dat je kunt aansluiten op je computer. In de rand zitten een paar USB ingangen en daar kan je dan ook weer iets handigs mee doen.

Het klinkt stom, maar ik denk dat dit iets is waar ik echt wat aan heb. Want als ik online kranten lees of YouTube filmpjes bekijk vergeet ik altijd mijn thee op te drinken. Vroeger vond ik koude thee lekker, maar nu drink ik het liefst gloeiendhete thee met de smaak van gecaramelliseerde peer. De koekjes die naast de rap afkoelende thee liggen verdwijnen daarentegen wel in mijn mond. Nou maar hopen dat het ding het doet, want ruilen zal wel niet meer mogelijk zijn.

4 gedachten over “Dag 273: Warm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>