Dag 2798: 25 Songs, 25 Days (4)

2017-07-25 09.28.49-2

De hele dag luister ik naar muziek. Er is altijd wel iets te vinden waar ik op een bepaald moment zin in heb. Koos Alberts en Stella Bos bewaar ik wel voor de dagen dat ik alleen thuis ben, want ik doe daar niemand een plezier mee. Muziek is er altijd en voor iedere gemoedstoestand kan ik wel iets vinden. Maar eerlijk gezegd heb ik niet echt muziek die ik opzet als ik rustig wil worden.

Als ik heel boos ben, kies ik iets dat lekker stevig klinkt. Een favoriet is Break Stuff van Limp Bizkit. Dan denk ik aan degene die ik de nek wel zou willen omdraaien en dan komt het mooiste stukje tekst, Break your fucking face tonight!, heerlijk uit mijn strot. Maar of ik er nou rustig van word? Nee, dan het dromerige You and your sister van This Mortal Coil. Jammer genoeg zie je geen beelden van Kim Deal en Tanya Donnelly die zorgen voor de fraaie vocalen.

Hier word ik dus rustig van. Zo rustig dat ik niet eens probeer mee te zingen, want dat zou alles verpesten. Luister maar naar het YouTube filmpje hieronder. En voor de aardigheid heb ik de gezellige vuilbekkerij van Limp Bizkit er ook maar bij gedaan.

4 gedachten over “Dag 2798: 25 Songs, 25 Days (4)

 1. Linda

  Heerlijk!! Beide..de 1ste word je idd stil van en de 2de heerlijk los! Hou ook van verschillende soorten muziek, zo is er voor elke gelegenheid wel een passend nr..heb vorige week nog naar nr’s van Linkin park geluisterd, je hoort t verdriet, pijn en wanhoop in die teksten, wat een strijd voor hem..heb echt zo met m te doen en natuurlijk ook met degene die achterblijven..zo zie je maar, ben je zo getalenteerd en verdien je genoeg, als je je zo voelt maakt dat geen ene moer uit!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Jij ook al! Het was me al opgevallen aan de teksten op Hybrid Theory en Meteora- heel veel pijn. Laten we hopen dat hij nu ergens is waar zijn getormenteerde ziel rust heeft.
   Gisteren de hele dag naar Dolly geluisterd, vandaag naar Nile Rodgers :)

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>