Dag 2801: 25 Songs, 25 Days (5)

2017-07-25 09.28.49-2

Meestal blijft een liedje pas in mijn hoofd zitten als ik het net gehoord heb. Zo heb ik talloze keren met BAM rondgelopen met een heel irritant nummer dat ik moest zingen. Nou geloven toch veel mensen dat je getikt bent als je met een AmStaff rondloopt, dus ik werd niet vaker dan normaal aangestaard. Wat ik dan zing? Echt van alles, van Ik verscheurde je foto tot Highway To Hell.

Hopelijk gaat er binnenkort een ander liedje in de jukebox in mijn hoofd zitten, want ik heb niemand om mee te wandelen. Geen mogelijkheid meer dus om lekker wat van me af te zingen- al is het maar in mijn hoofd. Als ik heel eerlijk ben, loop ik dit niet de ganse dag te galmen, maar het past wel erg goed bij mijn stemming. De tekst ken ik inmiddels uit mijn hoofd en ik heb het niet over anti-gay sukkels, maar lieden die small-minded zijn. In goed Nederlands: nekjes dus.

6 gedachten over “Dag 2801: 25 Songs, 25 Days (5)

 1. Linda

  Soms word je wakker met een nr in je hoofd, dat je denkt hoe kom ik eraan..of meer hoe kom ik eraf :D m’n moeder zit op een koor en die kan na de repetitie niet slapen omdat ze dan constant die nr’s ligt te zingen, in d’r hoofd. :)

  Reageren
   1. Linda

    Neeeee, absoluut niet..m’n moeder is ermee begonnen samen met m’n vader, omdat hij er helemaal z;n rust in kon vinden..na z;n overlijden is ze gelukkig ermee door gegaan..maar is niet mijn ding. En ook niet mijn genre.. Is christelijk gemengd koor

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>