Dag 2802: 25 Songs, 25 Days (6)

2017-07-25 09.28.49-3

Ze was geen echte vriendin, B. Haar vriend en latere echtgenoot was een vriend van een toenmalige geliefde. We zagen elkaar regelmatig en ik ben zelfs nog een keer met haar naar het strand geweest waar ik de hele tijd mijn zwarte leren motorjack aanhield. Mijn verkering ging uit en ik heb haar nog eenmaal gezien toen ik naar haar tweede baby kwam kijken. Op Facebook kom ik niet meer, maar ik  denk dat ik haar -als ze nog leeft- daar wel zou kunnen vinden.

Net als ik was ze gek op muziek en één van de dingen die ik me van haar herinner is dat ze een keer een 45-toerenplaatje meenam toen we met z’n vieren op stap gingen. Dat deden we regelmatig. Onze vriendjes zaten in dezelfde band en zo kwamen we nog weleens ergens. B. was gek op het eerste hitje van Wham! en ik vind het helemaal niets. Maar ja, ik hield van New Wave.

Of het plaatje werd gedraaid in iedere tent waarin we wat rondhingen, weet ik helemaal niet meer. Wel dat ik George Michael en Andrew Ridgeley niet aantrekkelijk vond en me afvroeg of ze echt succesvol zouden worden. Goed, ik had het dus hartstikke mis. Inmiddels zing ik een paar keer per jaar mee met hun beroemde kersthit, maar fan ben ik nooit geworden. En denk ik nog steeds iedere keer aan B. als ik Wham! hoor.

6 gedachten over “Dag 2802: 25 Songs, 25 Days (6)

 1. Linda

  Oh vond t wel lekker hun muziek..maar George Micheal heeft toen ie solo ging nog veel mooiere nr’s gemaakt, met mooie teksten..zo zie je maar, dat smaken verschillen, gelukkig :)

  Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     Tegenwoordig doen ze dat niet meer. Ik vind het zo jammer dat ik die volgeplakte agenda’s niet meer heb!

     Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>