Dag 2803: 25 Songs, 25 Days (7)

IMG_9309

De zomer is nog niet eens over, maar het is nu al zeker dat de afgelopen maanden in het teken van BAM staan. We missen hem ontzettend. We proberen aan andere dingen te denken door veel te Netflixen. Daarnaast lees ik het ene boek na het andere en luister ik ook nog eens de hele dag naar muziek.

BAM houdt ook van muziek. Althans, hij gaat nergens van janken en hij loopt er ook niet voor weg. Snoeiharde metal, sopranen die de ramen doen trillen- het maakt hem niets uit. Een tijd geleden zaten we te eten met de televisie aan en toen kwamen The Four Seasons  langs. Wij gingen meezingen en toen spitste BAM zijn oortjes toen hij zijn eigen (bij)naam voorbij hoorde komen. Hieronder een geweldige cover van Boys Town Gang, vooral uitgekozen om het clipje.

Toen we door hadden dat hij reageerde op zijn naam gingen we een nog toepasselijker liedje zingen. Nou ja, het refrein brullen. Want eerlijk is eerlijk- wij zijn gewoon te oud voor Justin Bieber.

Dit is meer van mijn tijd :)

Herkent iemand de bassist? Dit liedje speelt al dagen door mijn hoofd.

8 gedachten over “Dag 2803: 25 Songs, 25 Days (7)

 1. Linda

  Ron Moss alias Ridge! Jemig, die dansers! Hahaha wat was t stijf, vroeger..wel heerlijke muziek..b
  Wel heel toepasselijk, Baby come back.. :(

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Goed! Overigens heb ik de serie waarin hij speelt nooit gezien. Die dansers- ik denk dat zelfs Ronald en Mika die pasjes na kunnen doen :)

   Reageren
   1. Linda

    Hahahahaha nou denk dat ze wel wat losser in de heupjes zijn, want dit is zo stijf, dat t geloof ik moeilijk na te doen is! :D

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>