Dag 2831: 25 Songs, 25 Days (12)

IMG_9839

Het is alweer een tijdje geleden dat ik lekker heb gedanst op goede muziek. De tijd dat ik gezellig met vriendjes en vriendinnetjes naar Gay Palace ging om de hele avond op de dansvloer te staan, ligt helaas achter me. Natuurlijk staat het me vrij om het weer eens te doen, maar ik moet de volgende ochtend wel met Blaze wandelen. De tijd dat ik rechtstreeks uit een dansgelegenheid een hond kon uitlaten, is voorbij.

Misschien heb ik daarom een beetje belegen smaak als het gaat om dansmuziek. Het gaat nog steeds kriebelen als ik Chic hoor en dat zegt eigenlijk genoeg. Dat ik Daft Punk ken, is al heel wat. Is er nog iemand die weet wie Dan Hartman was? Zijn Relight My Fire- het liefst voorafgegaan door het instrumentale Vertigo maakt me nog steeds blij en ik ga ook iedere keer dansen als ik het hoor. In huis natuurlijk.

Toch is de klassieker van de inmiddels overleden Amerikaanse drummer niet het laatste nummer dat ik heb gehoord. Want toen ik wat zat rond te kijken en luisteren op YouTube vind ik deze gladde Frankie Knuckles remix van Unbreak My Heart van Toni Braxton. Dat nummer kan ik in de originele versie niet uitstaan. Een zeikerig rotnummer vind ik het, maar zodra iemand er mee heeft lopen rommelen en er iets dansbaars van maakt, klinkt het leuk. Nou, het wordt gelijk het volgende nummer dat ik ga beluisteren.

4 gedachten over “Dag 2831: 25 Songs, 25 Days (12)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>