Dag 2835: Nationale Kringloopdag 2017

IMG_9951

Het was zo ongeveer het eerste uitje dat ik in mijn nieuwe agenda noteerde: 7 oktober- Nationale Kringloopdag. Hopend dat kringloopwinkelketen RataPlan weer een Ronde van RataPlan zou organiseren. Want dat initiatief was in 2016 zo geslaagd dat ik graag weer eens een paar kringloopwinkels wilde bezoeken. Op één dag, vervoerd in een luxe bus. Met klanten en medewerkers van de plaatselijke RataPlan ben ik een gezellig dagje uit geweest. En ik heb aardig wat gekocht natuurijk.

Vandaag was ik weer in de winkel en daar heb ik direct de inschrijflijst gezocht. Zo, Anita en ik staan er op. Wie zin heeft om mee te gaan: het vertrek is om half 10 en de bus is om 5 uur weer in Spijkenisse. De RataPlan kringloopwinkels in Naaldwijk, Monster, Den Haag, Delft en Berkel en Rodenrijs worden op die dag aangedaan. Overal heb je een uur de tijd om te shoppen en gratis versnaperingen tot je te nemen. In mijn woonplaats is een grote parkeerplaats voor de winkel, dus je hoeft geen fortuin te besteden aan parkeergeld.

De komende maand ga ik zo weinig mogelijk geld uitgeven, want ik wil met een leuk budget op stap gaan. Je weet maar nooit wat er allemaal te koop is. Het campingseizoen is dan net afgelopen en er zullen vast teleurgestelde weggeregende vakantiegangers zijn die meteen hun melamine serviesgoed naar de kringloop hebben gebracht. Hoop ik dan maar. De komende weken ga ik in ieder geval kijken of ik nog een plek voor mijn toekomstige aankopen kan creëren. Want dat moet ik niet halsoverkop doen als ik tot grote ontzetting van Ronald op 7 oktober thuiskom met een megabuit.

7 gedachten over “Dag 2835: Nationale Kringloopdag 2017

  1. Pippi Bericht auteur

   Is het niks voor jou, die Ronde van RataPlan? Ik ga zeker alvast wat opruimen. Wat wordt dat moeilijk. Maar er moet wel wat weg….

   Reageren
   1. Linda

    Als ik er weleens kom, kijk ik voor m’n moeder, niet meer voor mezelf..al m’n verzamelingen zijn van me afgenomen door die ene persoon, dus de lol is er voor mij af, zeg maar..maar wens jullie zeker heel veel shop plezier!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>