Dag 3051: Helemaal voor mezelf

2018-04-09 13.37.54

Een laptop noemen ze dit- misschien voor olifanten, want dit ding is werkelijk loodzwaar. Ook is mijn schoot er net iets te klein voor. Maar ik zal niet klagen, want dit oeroude apparaat is wel een soort privé bioscoop. De laatste maanden koop ik nogal veel films en series op DVD, maar ik overdrijf niet als ik zeg dat het meestal Ronalds smaak niet is. Hem doe je geen plezier met Disney klassiekers en Schimanski.

Tegenwoordig kan ik dus naast hem op de bank gezeten genieten van iets dat ik nou eens leuk vind. Het is wat jammer dat ik het toch meekrijg als er een incompetente scheidsrechter loopt te fluiten, maar verder is het een geweldige oplossing. We kunnen lekker klef naast elkaar zitten, het naar ons zin hebben en dus allebei genieten van wat we leuk vinden. Op deze manier voorkomen we een hoop gekibbel.

Als Ronald niet thuis is, kijk ik ook naar films en series op de stokoude laptop. Wij hebben namelijk een belachelijk groot televisietoestel. Misschien leuk als je een crush hebt op iemand die regelmatig op de buis te zien is, maar ik vind het ding nogal in your face.  Een scherm van 36×23 centimeter is groot zat, want ik zet de laptop op de salontafel. Want naast me op een kussen leidt tot oververhitting en dan duurt het eeuwen voordat ik verder kan ijken.

Volgens mij kan je niet veel meer met de laptop doen, want we hebben hem niet voor niets ooit vervangen door een iMac. Die doet het nog uitstekend en voor internetten heb ik een iPad. Maar wat ben ik blij dat we het bakbeest nog weggegooid hebben. Ronald wilde dat, maar ik heb het ding op zolder gezet voor het geval het nog van pas zou komen. Dat is gebeurd en omdat Ronald weer eens middagdienst heeft, ga ik vanavond weer eens genieten van een Schimanski verhaal.

6 gedachten over “Dag 3051: Helemaal voor mezelf

  1. Linda

    Maakt het uit hoe oud ie is, als je m maar kan gebruiken..goed dat je m toch niet weggegooid hebt. Maar goed dat ie zo zuinige vrouw heeft.. ;)

    Reageren
  2. Myrna

    Ik mis een dvd speler in mijn laptop. . Ik kan niet met de PlayStation omgaan, te lui om het te leren. Heerlijk he om zo te genieten van series.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>