Dag 3180: Sex

2018-08-17 14.48.18

Ooit kreeg een collega een vreselijke uitbrander van de baasjes toen hij een mail met het onderwerp Sex had rondgestuurd. Natuurlijk had hij het niet over sex- hij wilde gewoon aandacht voor zijn idee om een of ander clubje op te zetten. Als ik me niet vergis, was dat een soort leesclub. Maar ja, daar schijnt de gemiddelde leraar geen behoefte aan te hebben. Voor zover ik weet is de club nooit van de grond gekomen.

Jarenlang heb ik geweigerd de serie Sex and the City te bekijken. Nu kwam ik natuurljk weleens middenin een aflevering terecht als ik aan het zappen was, maar het ging naar mijn idee alleen maar over het vinden en vooral houden van een vent. Wat een onnut tijdverdrijf. En die dure garderobes die een stukjestikker zich nooit zou kunnen veroorloven vond ik al helemaal bespottelijk. Een vriendin heeft alle afleveringen die in een fraaie schoenendoosverpakking zitten, ik mocht het lenen, maar ik heb het nooit gedaan.

Toch ben ik vanochtend gezwicht toen ik bij de kringloopwinkel om de hoek was. De DVD bakken waren weer heerlijk gevuld en toen zag ik alle zes seizoenen liggen. De goedkoopste box kostte twee euro, de duurste vier. Waarom zou ik het niet proberen? De serie zal iets over de tijdsgeest zeggen en als ik heel eerlijk ben: die mooie kleding en schoenen wil ik toch best een keer zien. Alleen jammer dat die enge Sarah Jessica Parker zo vaak in beeld schijnt te zijn. Maar goed, ik ga er dan toch maar eens aan beginnen.

Het gaat klaarblijkelijk over sex en New York City. Eerlijk gezegd ben ik niet bijzonder geïnteresseerd in het liefdesleven van een ander en in die grote appel ben ik nog nooit geweest. Het zal er wel niet van komen, want ik heb vliegangst. Dus ik zal niet in het vliegtuig stappen en alle locaties met eigen ogen gaan zien. Maar de serie schijnt heel leuk te zijn. Vriendinnen hebben er veel plezier aan beleefd en de mevrouw van de kringloopwinkel zei dat het allemaal erg grappig was.

Omdat ik de laatste maanden heel veel films en series heb gekocht bij de kringloopwinkel zal ik voorlopig nog niet toe zijn aan de zes boxen die ik vandaag heb aangeschaft. Het zal me benieuwen of ik de lotgevallen van vier ongetrouwde vrouwen echt leuk ga vinden. Maar ik kijk niet om de humor, want ik heb het niet zo op Amerikaanse humor- alleen om Garry Shandling en Seinfeld heb ik kunnen lachen. Welnee, ik kijk gewoon voor de mooie toiletjes en hooggehakte schoenen.

8 gedachten over “Dag 3180: Sex

 1. Linda

  Hahahaha ben benieuwd of je het volhoud..heb het ook nooit gevolgd, net als jij, tijdens het zappen..maar op een gegeven moment, duurt het me te lang..ik vind series leuk, zolang ze niet te lang doorgaan.

  Reageren
 2. Myrna

  Ik heb de serie ooit los gekocht omdat ze bij Bart Smit in de bak lagen. Ik had nooit de behoefte gehad om naar deze serie te kijken maar 3 dvd’s voor 10 euro ben ik overdag gegaan. Ik heb de serie zo vaak gezien , maar het is alweer jaren geleden dus misschien moet ik me er weer aan wagen.

  Reageren
 3. chucky1012

  Ooit had ik een klein stukje gezien.
  Maar zo fijn dat je weer mooie koopjes o de kop had getikt.
  Inderdaad chique fashion.

  Xoxo

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>