Dag 3219: Kringloopkoopjes (50)

2018-09-25 17.31.30

Sinds mijn moeder er niet meer is, koop ik veel minder boeken in de kringloopwinkel. Alleen als ik zeker weet dat ik het zelf ga lezen of dat iemand die ik liefheb er op zit te wachten, gaat een boek mee naar huis. Wat ik de laatste tijd wel wat vaker koop, zijn films en televisieseries op DVD’s. Niet alles zal ik nog een paar keer bekijken en die probeer ik door te geven.

2018-08-11 13.24.54

Ooit zag ik een box met alle Ocean’s films, maar toen liet ik ‘m liggen. Nummer drie zal ik nog weleens ergens tegenkomen. Het zijn leuke films die ik nog een paar keer zal kijken, waarschijnlijk ook met Mika, want ik vind dat hij veel te weinig klassiekers heeft gezien.

2018-08-25 13.57.54

Deze film heb ik al twee keer gezien, maar ik ben toch erg nieuwsgierig naar de extended edition. Geweldige hoofdpersonen- van snoezig tot gruwelijk eng.

2018-09-23 10.54.52

Een film om mee te nemen als ik mijn familie weer zie- er is altijd wel iemand die zin heeft in een bijzonder romantische komedie. Toen ik deze film voor de tweede keer zag, viel ‘ie me toch een beetje tegen.

2018-09-23 10.56.08

Dit kan ik toch niet laten liggen? Jammer genoeg weet ik niet hoe je de ondertiteling eronder kunt zetten. Duits of Nederlands maakt me niet uit. De eerste aflevering heb ik gewoon kunnen kijken, al snel ben ik bij de tweede afgehaakt omdat ik het jonge spul dat een rol speelde echt niet kon verstaan. Op een gegeven moment zal ik het wel zat zijn dat de verhalen zich altijd in de zogenaamd betere milieus afspelen, maar het blijft heerlijk jeugdsentiment.

2018-09-25 15.17.39

Over jeugdsentiment gesproken: hoe zal ik de Lucille Ball series vinden nu ik bijna zestig ben? Als kind heb ik ervan genoten. Waarschijnlijk is het een beetje druk allemaal. Voor drie euro ben ik straks bijna vijf uur van de straat.

2018-09-25 17.33.01

 

Ronald en ik hebben hetzelfde gevoel voor humor en we houden van dezelfde films en series. Wat ik echt niet had verwacht toen we elkaar leerden kennen, is dat hij kan genieten van arthouse films. Omdat we graag Netflixen, weet ik niet of we alle kringloopkoopjes samen gaan bekijken. Dat is geen probleem, want hij werkt heel hard

4 gedachten over “Dag 3219: Kringloopkoopjes (50)

  1. Myrna

   Ja day heb ik dus ook Linda. Con air vind ik erg goed. Oceans is ook wel leuk. Gewoon verstand op nul en lekker bank hangen op een regenachtige middag !! Dekentje , hondje , pot thee en een pak koekjes !!

   Reageren
   1. Linda

    Ja Con Air heb ik wel eens gezien, maar nooit helemaal..soms heb je t wel nodig, lekker onderuit, met idd dekentje en alles bij de de hand en relaxen..met hondje erbij word het helemaal knus.. :)

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>