Dag 3352: Nieuwe kringloopwinkel

IMG_20190208_140904

Op 23 februari aanstaande wordt er een kersverse kringloopwinkel geopend in dit dorp. Dit weet ik al een tijdje, want ik kreeg deze advertentie weken geleden onder ogen. Het heeft vast in zo’n gratis dorpskrantje gestaan, maar ik heb een NEE/NEE sticker op de brievenbus. Dat scheelt een hoop papier in de blauwe kliko. Nee, ik kreeg ‘m van een familielid die wel vaker advertenties in elkaar draait.

Nou, dat is nogal wat. Vier kringloopwinkels in dit betrekkelijk kleine dorp. Er zal wel genoeg animo voor zijn. Misschien zorg ik ook wel voor een aardig deel van de omzet. Deze komt naast de Spijkenisserbrug en als je een paar honderd meter doorfietst, kom je in Hoogvliet terecht. Daar hebben ze ook een paar kringloopwinkels. Wie in deze contreien wil kringloopwinkelen, heeft een ruime keuze. Op het eiland zijn nog veel meer dorpen die een kringloopwinkel rijk zijn.

Het zal me erg benieuwen wat kringloopwinkel nummer vier te koop zal hebben. Ja, ik blijf hopen dat er mensen zijn die genoeg hebben van kamperen en hun hele melamine servies wegdoen. Dat zal wel niet gebeuren als er weer een hete zomer vol hittegolven aankomt. In ieder geval ga ik zo snel mogelijk kijken naar wat de nieuwste kringloopwinkel te bieden heeft. Dus op 23 februari moet ik Ronald maar lief aankijken. Hij zal wel niet meewillen, want tegenwoordig kan hij de tijd niet doden met een sigaretje in de buurt van de ingang.

8 gedachten over “Dag 3352: Nieuwe kringloopwinkel

 1. Myrna

  Zoveel kringloop winkels in jullie buurt , nou echt boffen. Hier zijn ze dun gezaaid. Het is wel verslavend moet ik zeggen. Er zag de laatste keer zoveel leuke dingen.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Zeker verslavend! Maar ik ben vandaag met kege handen naar buiten gekomen hoor. Nee, het was zelfs gekker dan dat: ik heb een DVD die ik dubbel had in de bak teruggezet!

   Reageren
 2. Tamara Cramer

  Best beetje jaloers. Hier zijn weinig kringloop winkels die er echt toe doen. Waar je leuke deals kan vinden en hidden gems. Hahah of ik zoek niet goed. Laatste maanden loop ik telkens met lege handen uit de winkels. Haha net nu ik meer tijd heb en leuke dingen moet doen van de therapeuten , dokteren enz kan ik niets vinden hhaha of zou dat t zijn. Verkeerde stemming?
  Gelukkig kan ik genieten van je blog en van instagram en de vele accounts die ik volg. Schaduw kringlopen hahah x

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Nou, als ik kijk naar de foto’s van jouw interieur ben ik juist jaloers. En raak ik heel even in de verleiding de helft van mijn huisraad naar de kringloop te brengen. Juist goed dat jij met lege handen naar buiten loopt! X

   Reageren
   1. Tamara Cramer

    Op mijn eettafel ( die wel prijzig was) en zwarte buffetkast (tarot kast hahah wel van Ikea maar niet Charlo) na is alles cheap van Ikea , jysk en of heel ancient hahahah
    Ik kan geen leuke vaasjes potjes en prullaria vinden
    Kijk ook altijd naar melamine voor jou maar het spul hier is gewoon echt op en ranzig. Brrrr

    Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     Ik vind alleen maar leuke vaasjes en prullaria! Wees blij dat je niets tegenkomt- ik denk dat het beter is om jouw mooie woning niet vol te zetten met hebbedingetjes.

     Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>