Dag 3357: Onder voorbehoud

mde

Het is een heel gedoe, dat verkopen van een huis. Het is dan ook een zegen dat de makelaar een goede bekende van ons is en dat Renée het contact goed onderhoudt. Ze geeft alle stappen door via onze groepsapp en vandaag werd ik zelfs door haar gebeld. Dat vond ik eng, want je weet nooit wat er aan de hand is. Gelukkig zei ze direct dat het om ons ouderlijk huis ging.

Er waren mensen wezen kijken en vandaag was er zelfs een bod uitgebracht. Spannend! Het bod was net iets lager dan de vraagprijs die wij allemaal niet kinderachtig vonden. Nu is het huis onder voorbehoud verkocht. Want wij vinden het best, dat bod. Nu is het wachten tot er een technische keuring is uitgevoerd en de kopers de financiering rond krijgen.

Het afscheid van het huis nadert met rasse schreden. Er zijn dus mensen die ons ouderlijk huis graag willen hebben. Ze zullen er ongetwijfeld een en ander aan gaan verspijkeren. Hoogstwaarschijnlijk ziet het er over een paar maanden helemaal anders uit. Renée woont in de buurt, dus zij zal het vast en zeker merken als er een uitbouw verschijnt of een nieuwe keuken en badkamer op de stoep staan.

We hopen heel erg dat de nieuwe bewoners net zo gelukkig zullen zijn in het huis waarin wij een heerlijke jeugd hadden. In ieder geval staat het huis in een goede en vrij rustige buurt. Perfect voor gezinnen, denk ik. De koper krijgt een heleboel sleutels en er is plaats voor zeker vijf kinderen. Als we over een paar maanden op bezoek gaan bij Renée en René zullen we zeker even langslopen en naar binnen gluren. Zo, en nu gaan we uitzoeken waar we kunststof kozijnen zullen gaan kopen.

4 gedachten over “Dag 3357: Onder voorbehoud

  1. chucky1012

    Zo dat is dan heel erg snel gegaan…
    Kunstof kozijnen zijn gemakkelijk schoon te maken en het vergt nauwelijks onderhoudt.

    Xoxo

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>