Dag 3358: #tbt #41

IMG_20190214_153400

Tussen de foto’s die mij per WhatsApp toegestuurd werden, vond ik er twee waar ik graag naar kijk. Ze zijn bijna drie maanden geleden gemaakt, dus significant jonger zien de mensen op de foto er niet uit. Dit prachtige kiekje is geschoten in het restaurant waar we met de familie hebben gegeten op de dag dat we afscheid namen in het crematorium. Daar heeft mama nog een tijdje vertoefd voordat ze met Emily mee naar huis ging.

Helaas konden Saskia, Ton, Ronald en ik er niet bij zijn toen de anderen gezellig gingen lunchen met mama op tafel. Dat klinkt een beetje macaber, maar als je zoveel van iemand hebt gehouden, is dat zo vreemd nog niet. Ze hadden ook een leuke foto van mama op tafel gezet. Als ik naar de foto kijk, hebben ze heel lekker gegeten. Tja, zo zijn wij: we weten er altijd iets gezelligs van te maken en dat kan heel makkelijk door er iets bij te eten.

IMG_20190214_153327

 

4 gedachten over “Dag 3358: #tbt #41

  1. Pippi Bericht auteur

   We hebben allemaal veel verdriet en we missen mama heel erg, maar we maken er het beste van. En dan hebben we ook echt plezier en we weten dat zij dat graag had gewild.Het was haar grootste nachtmerrie- het uiteenvallen van haar gezin.

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   We weten dat het verdriet nooit over zal gaan. Maar gelukkig hebben we goede herinneringen aan mama en zijn we gelukkig met elkaar.
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>