Dag 3363: Kringloopkoopjes (57)

2017-07-22 15.09.28-2

Het lukt me steeds beter om melamine serviesgoed te laten liggen, maar er is nog genoeg dat ik niet kan weerstaan. Dit is wat ik de afgelopen maand heb gekocht.

mde

Eigenlijk zou ik geen kommetjes meer kopen, maar ik vond deze kleur zo leuk.

dav

Van dit Koen de Winter servies heb ik al zes dinerborden en zes bekers. Het zou leuk zijn als ik ook zes diepe borden kan vinden. Nou ja, vijf, want ik heb er al eentje weten te bemachtigen.

dav

Dat ik al acht soortgelijke bakjes heb, kan je hier zien. Deze kon ik niet laten liggen. Want soms heb ik meer dan acht mensen over de vloer.

dav

Wat een bof dat ik zoveel melamine serviesgoed van Random House en Rubinstein vond. Dit zijn de uitgevers van Gouden Boekjes en ik ben dol op de figuurtjes. Dit grote bord is van een serie met illustraties uit Het kerstfeest der dieren. Dat ga ik gauw kopen.

dav

Deze figuren komen me erg bekend voor.  Nu heb ik drie vakjesborden. Ze zijn speciaal voor kinderen, want ze zijn een stuk kleiner dan gewone fondueborden.

dav

Een reden dat ik geen kommetjes meer wil aanschaffen: ik wil alleen die met Gouden Boekjes dieren erop.

dav

Een kopje en een beker (geen melamine) met dieren uit het boek dat ik graag wil hebben.

dav dav

 

Hierboven een beker die ik met kerst ga gebruiken. Je kunt wel zien dat het hoogstwaarschijnlijk van iemand met een vaatwasser is geweest, want de kleuren zijn zoveel fletser dan op de bekers die ik al tijden gebruik en met de hand afwas.

6 gedachten over “Dag 3363: Kringloopkoopjes (57)

   1. Myrna

    Ik heb deze week al veel planten gekocht. Maandag 4 sanseveria’s bij Lidl in een Mexicaanse pot 3.49 per stuk. En bij een bloemist nog eens 3 planten samen 6.90 euro. Heb een planten etagère bij action gekocht voor in het trappenhuis en nu heb ik daar ook planten. Ik word er heel gelukkig van.

    Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     Ik heb vandaag nog bij Lidl gekeken- helaas, alleen krokussen. Heerlijk dat je zoveel planten hebt. Ik snap heel goed dat je er blij van wordt!

     Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>