Dag 3378: Kringloopkoopjes (59)

2017-07-22 15.09.28-2

Afgelopen zaterdag stapte ik op de fiets om vier kringloopwinkels aan te doen. Wederom is het me gelukt om heel veel melamine te laten liggen. Maar je zal zien dat er de komende tijd heel veel serviesgoed met die leuke Random House/Gouden Boekjes dessins in de kringloopwinkels liggen.

dav

Als het goed is, heb ik al zo’n dienblaadje. Maar ik kan het nergens vinden. Binnenkort maar eens zoeken en ook kijken of ik de boel wat slimmer op kan bergen, want de kasten beginnen uit te puilen.

mde

Deze is heel klein- ik schat dat er net een tompouce op past.

dav dav

Hier word je toch hartstikke blij van? Het is maar goed dat ik ze destijds heb gemist toen ze bij Albert Heijn lagen. Alles in de kringloopwinkel kopen, scheelt enorm veel geld. Eerlijk gezegd kijk ik uit naar Pasen, want dan kan ik mijn mannen laten schrikken als ze ‘s ochtends een hele feestelijke Paastafel zien.

mde

Helaas ontbrak de pepermolen. Toch nam ik de zoutmolen, want je zal zien dat ik het andere deel van het setje straks ergens vind.

mde

Was deze aankoop nodig? Nee, niet echt. Maar ik zie me al op de bank zitten met mijn gezin- met iets lekkers in de bak en allemaal met een beker fruitsap. Voor dit setje betaalde ik slechts een euro!

mde

Zo, voorlopig heb ik genoeg kaarsen. Inmiddels zijn alle vakken goed gevuld en hoef ik niet bang te zijn dat ik niets meer heb om aan te steken. De vriendelijke mevrouw bij RataPlan rekende  zeven euro voor 43 kaarsen, dus ik had weer een koopje te pakken.

4 gedachten over “Dag 3378: Kringloopkoopjes (59)

 1. Myrna

  Wat fijn die kaarsen voorraad. Ik heb er nog nooit kaarsen aangetroffen. Ik zal deze week weer eens gaan.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik snap ook niet waarom ze bij jou in de buurt niet te krijgen zijn. Niet eens rond de feestdagen?

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>