Dag 3407: Spookfoto’s

CollageMaker_20190404_153147351

Het overkomt me regelmatig dat ik bij het bekijken van de foto’s op mijn telefoon stuit op beelden die ik echt niet gefotografeerd heb. Niet bewust in ieder geval. Blijkbaar heb ik ergens een kiekje van gemaakt en is de telefoon niet uitgezet. Voordat ik het ding in de tas propte of thuis ergens neerlegde, heb ik alsnog afgedrukt.

Rare spookfoto’s zijn het. Iedere keer ben ik een beetje bang als ik zo’n foto zie. Want ooit las ik Ghost Children van Sue Townsend. Tot dat moment kende ik die schrijfster alleen van haar humoristische boeken over Adrian Mole, dus het was even schrikken toen ik las over schimmige foto’s met onbekende kinderen er op.

Klik jij ook weleens door als ergens op internet aangekondigd staat dat er foto’s zijn waarop mensen of dingen te zien zijn die de fotograaf niet opgemerkt had? Dat heb ik eenmaal gedaan en die nacht kon ik er niet van slapen. Te griezelig voor woorden vond ik die plaatjes. En ik moet er niet aan denken dat zoiets mij overkomt.

De drie foto’s hierboven laten geen verborgen rariteiten zien. Erg goed heb ik trouwens niet gekeken, want mijn fantasie slaat nogal snel op hol en voordat je het weet, zie ik iets dat me de stuipen op het lijf jaagt. Straks ga ik de foto’s snel wissenen voortaan zal ik mijn telefoon echt uitzetten als ik Dotje heb gekiekt.

6 gedachten over “Dag 3407: Spookfoto’s

  1. Linda

    Hahahaha zie je wel eens voorbij komen, dat soort filmpjes..maar twijfel aan de echtheid tegenwoordig, met al die bewerkingen..maar kijk maar niet, als je er niet van kan slapen ;)

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>