Dag 3473: Kringloopkoopjes (66)

photo_editor_ds_1554915206751

De laatste tijd ben ik niet vaak gaan kringloopwinkelen en daardoor heb ik een doos vol kaarsen gemist. Kwam ik na een week afwezigheid weer eens in de kringloopwinkel om de hoek- werd me meteen verteld wat ik gemist had. De volgende keer gaan ze het voor me bewaren, hebben enkele medewerkers me beloofd. Dat zou fijn zijn, want mijn kaarsenverzameling  begint flink te slinken.

Overigens heb ik nog genoeg gekocht. Zoals het kunstwerk voor een euro en een incompleet melamine servies dat misschien wel een halve eeuw oud is. Maar ik kocht niet zoveel als voorheen, want ik heb gemerkt dat mijn keukenkastjes nu echt uit gaan puilen. Daar moet ik eens wat aan doen.

mde

Inmiddels heb ik hier zeven exemplaren van. Dat is wat royaal voor een klein gezin. Dat betekent dat ik de familie wat vaker moet uitnodigen.

dav

Kijk eens wat een schattig peervormig hangertje waar ik in de winter vogelvoer in ga stoppen. Er was nog een groene en twee of drie witte, maar ik heb me ingehouden. Want als ik de hele magnolia vol hang, vermoed ik dat de hele tuin ondergepoept gaat worden.

mde

Nummer 13 en 14- nu kan de hele familie frietjes komen eten.

dav

Deze witglazen pot stond al weken in de kringloopwinkel. Eigenlijk wilde ik het niet kopen omdat ik al zoveel van dit soort dingen heb. Maar ik realiseer me dat het geschikt is om haren van Dotje in te doen. Dan is er nog iets tastbaars van haar in huis.

dav

Toen ik alles al had afgerekend, zag ik deze poef bij de deur van de kringloopwinkel staan. Dat was nou net wat ik nodig had! Geen al te grote stoel en ook geen lompe FatBoy, maar een kleine poef. Voor vijf euro ging het ding mee naar huis.

4 gedachten over “Dag 3473: Kringloopkoopjes (66)

 1. Linda

  Nou dat zijn nog eens mooie aankopen, vind dat keramieke vogelhangertje echt zo leuk, zo’n lief kleurtje…ik had ze gerust allemaal gekocht, hoe meer vogels hoe beter :)

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Nou, Ronald is dus niet zo dol op vogels omdat ze zijn mooie tegels onderpoepen :) Had ik er maar een paar voor jou gekocht- nu zijn ze helaas al verkocht.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>