Dag 3476: Inkopen

dav

Ze komen over drie weken, de meisjes. We zullen ze dan op Schiphol gaan halen en dan moeten we alles in kannen en kruiken hebben. Een hondenverzekering is al uitgekozen en inschrijving gaat razendsnel- zoals altijd als er klanten binnengehaald moeten worden. We hebben al een fijne dierenarts waar ze snel naartoe zullen gaan voor een extra onderzoek. We moeten ook nog anti-slip matjes op de wenteltrap plakken, want het is niet de bedoeling dat ze straks naar beneden kukelen als ze iemand naar boven zijn gevolgd.

Er moet nog een hoop aangeschaft worden. We hebben maar één autogordel bijvoorbeeld. Het boodschappenlijstje is lang. Zo gaan we twee manden kopen. Ze schijnen graag samen te slapen, maar soms kiezen ze ervoor apart te liggen. Dat worden voor de zekerheid twee grote manden met lekker zachte matrasjes erin. Gelukkig hoeven ze niet in een bench, want zelfs voor eentje hebben we niet genoeg ruimte.

We hebben ook twee standaards met een drink- en etensbak. En genoeg ballen om mee te apporteren. Het komt ook goed uit dat we twee longeerlijnen hebben- daarmee kunnen we ze leren terug te komen als ze worden geroepen. In een grote doos liggen nog genoeg halsbanden en riemen, maar ik ga gewoon nieuwe kopen voor de meisjes. Plus penningen met hun naam en ons adres en telefoonnummer.

Speciale tuigjes zijn al besteld en die worden gebracht naar de dame die de adoptie regelt. Zij zal ons op het vliegveld opwachten. Op het moment dat we daar met bonzende harten staan, moet alles thuis klaar staan. Er is ons aangeraden gewoon voer te geven voor volwassen honden omdat het verschil met het Russische voer te groot is. Maar we hebben al iets uitgezocht dat ze krijgen als de voerton leeg is. Oh ja, er moet ook een nieuwe opslag voor hun eten komen.

Morgen ga ik lekker online inkopen doen. Want ik mag niet te laat beginnen met het verzamelen van spullen voor de meisjes. Vandaag vond ik bij de kringloopwinkel om de hoek al iets leuks: een groene bak die ik straks in de tuin neerzet. Als ze niet uit de minivijver mogen drinken, moet ik wel gelijk kunnen aangeven waar het dan wel kan. Het enige dat ik niet kan kopen is hun kameraadschap en affectie. Laten we hopen dat dat vanzelf komt. We zullen in ieder geval onze stinkende best doen.

12 gedachten over “Dag 3476: Inkopen

 1. chucky1012

  Aftellen…..
  Zo leuk om voor de meisjes inkopen te doen……
  Ze zijn zo van harte welkom……

  Xoxo

  Reageren
 2. Natasja

  Ohhh wat HEERLIJK!!! Geniet zo met jullie mee en wat een leuke drinkbak!
  Over liefde hoef je niet in te zitten, dat stroomt straks in overvloed! XX

  Reageren
 3. Linda

  Ooooh wat spannend!!! Nou op zich al aardig voorbereid toch…neem je ook iemand mee die gaat filmen…lijkt net als die programma’s, waar ze kinderen ophalen…nu jullie, je hondenkinderen…ben zo benieuwd..ook wel een dingetje, het eten, niet dat ze gelijk last van hun darmen gaan krijgen..zal best een cultuurshock zijn boor ze..eerst vliegtuig en dan de rest…

  Reageren
 4. Cindy

  Aan jullie zal het niet liggen! Wat een heerlijk vooruitzicht joh, leuk om daar nu al lekker op voor te bereiden.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   We gaan er het beste van maken. In ieder geval hebben we veel voorpret tijdens het uitzoeken van hondenspullen.

   Reageren
 5. Myrna

  Het aftellen is begonnen. Eindelijk he. 3 weken zijn zo om. Affectie en liefde gaan jullie sowieso krijgen , de zusjes kunnen zich geen beter thuis wensen. Ze hebben geen idee wat er voor geweldigs gaat gebeuren in hun leven.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het is de bedoeling dat we er allemaal beter van worden. Ik kan weer tutten en wandelen, zij zullen een goed tehuis krijgen.

   Reageren
 6. ingrid

  geweldig, nog even afwachten!
  krijgen ze ook nog voer mee? ik zou de overstap heel voorzichtig doen, want direct overstappen kan zorgen voor een darm infectie.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik zal vragen of ze voer mee krijgen. Ons is in ieder geval aangeraden niet te beginnen met puppyvoeding. Veel te rijk voor honden die Russisch voer gewend zijn.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>