Dag 3489: Kringloopkoopjes (67)

photo_editor_ds_1554915206751

Alhoewel ik dol ben op kringloopwinkelen, ga ik niet als het regent of erg heet is. En dat was de afgelopen weken het geval. Helemaal zonder kan ik niet en daarom is het maar fijn dat er een fijne kringloopwinkel om de hoek is. Veel heb ik niet gekocht. De kaarsen laat ik overigens niet meer zien, tenzij het om een bijzondere buit gaat.

mde

Onderzetters- eigenlijk heb ik die dingen nooit gebruikt. Tot ik melamine exemplaren vond. Op de salontafel liggen onderzetters met een schelpdessin en sinds deze week heb ik deze frisse gele voor op de tafel buiten. Gewoon omdat ik ze leuk vind, niet omdat er geen kringen op het houten dienblad mogen komen.

mde

Is dit ding nou speciaal voor gevulde eieren? Nou, die vinden we toevallig heel lekker. Maar ik leg er meestal een snoeprantsoen voor tijdens het tikken in.

mde

Links het eerste seizoen van The L Word, rechts een hopelijk mooie Franse speelfilm. Want als de voetbalcompetitie straks weer begint, ga ik gebruik maken van de externe schijf die ik nog altijd niet heb uitgeprobeerd.

mde

 

Voordat je het weet is het winter en gaat de verwarming aan. Dan worden deze bakjes gevuld met water en aan de radiatoren gehangen.  Het zijn zo’n beetje de enige aankopen die Ronald nuttig vindt. Of hij ze ook mooi vindt, heb ik maar niet gevraagd.

6 gedachten over “Dag 3489: Kringloopkoopjes (67)

 1. Myrna

  Er is een nieuwe Het Goed , een paar km van waar ik woon. Ben er 2 keer geweest vorige week , verslavend dat merk ik al. Heb steeds de neiging even te gaan kijken. Maar deze week is het me echt te warm. Ben de hele dag binnen geweest waar het 30.5 gr is.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Gisteren ben ik ook de hele dag binnen geweest. Heb zelfs de kringloopwinkel om de hoek niet bezocht. Jammer genoeg mogen honden de winkel niet in!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>