Dag 3505: Bloemenvaas

dav

Soms valt mijn oog op iets dat ik bijna onooglijk zou willen noemen- een voorwerp dat je pas opvalt als je geen haast hebt en eigenlijk graag iets wil vinden. Gewoon omdat kringloopwinkelen leuk is en je zin hebt om iets te kopen. Zoiets had ik een uur geleden en ik stapte op de fiets, een fijne opvouwbare boodschappentas in mijn schoudertas.

Al heel snel had ik de bloemenvaas gespot. Een bruin geglazuurd geval van terracotta. Met een bescheiden hals en meerdere gaten erin. Gelijk stopte ik het ding in mijn winkelmandje, want ik begreep dat ik er wel wat mee kon. Bloemen op een aardige manier schikken bijvoorbeeld. Het vaasje is net 15 centimeter hoog, dus enorm geschikt voor bloemen die ik in de tuin heb.

Je kunt zien dat er in mij ook geen bloemschikster schuilt. Maar ik wilde ook gewoon wat bloemen uit de hortensia struiken knippen omdat ze topzwaar zijn. Aan het eind van het seizoen worden de struiken toch rigoureus gesnoeid omdat ze anders omvallen. Met een beetje geluk kan ik nog een paar weken bloemen binnen zetten. Dan hoef ik niet steeds naar buiten te kijken om iets moois te zien.

dav

8 gedachten over “Dag 3505: Bloemenvaas

  1. Pippi Bericht auteur

   Ik ben er dan ook heel blij mee. Mijn oog viel erop en ik bedacht dat ik er best leuke dingen mee zou kunnen doen.

   Reageren
 1. Myrna

  Nou het resultaat mag er zijn hoor. Staat heel gezellig. Ik ben vandaag ook weer eens geweest. Verkeerde tijdstip , het was er mega druk. Ik had slechts 3 flesjes aaneen om stekjes in te doen.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Jammer dat het zo druk was- kan je niet snel overal bij als je aan het rondstruinen bent. Maar je hebt in ieder geval iets kunnen vinden±

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>