Dag 3544: Bezoek

IMG_20190819_164949

Als mijn vriendinnen er zijn, komen de telefoons alleen tevoorschijn om elkaar te laten zien op wat voor soort mannen we vallen. Of om Backstreet Boys filmpjes te bekijken. We maken zeer zelden foto’s van elkaar. De afgelopen vijf jaar hebben we dat twee keer gedaan- toen we over de Hilversumse heide liepen en een keer toen we hier in het dorp koffie gingen drinken. We zijn al bijna 15 jaar met elkaar bevriend en het zou eigenlijk wel leuk zijn om minstens eenmaal per jaar een groepsfoto te maken.

Dat zal ik volgende keer eens voorstellen. Het lijkt me leuk om over een groot aantal jaren terug te kijken naar al die foto’s. Dat ik dat niet samen met Mika heb gedaan is nog steeds iets dat me spijt. Het kind is de afgelopen jaren zo veranderd. We hadden ieder jaar op zijn verjaardag een foto moeten maken. Eentje van hem alleen, eentje met zijn ouders erbij. Het is nooit te laat om het alsnog te doen en ik zal mijn vriendinnen ook voorstellen om binnenkort een foto te maken. Mika trek ik morgen wel even voor de camera.

Pas toen de vriendinnen naar huis waren, zag  ik mijn telefoon op de eettafel liggen. Op die plek hadden we tijdens de lunch gezeten om daarna naar de tuin te verkassen. Daar hebben we thee gedronken en chocolade en Griekse lekkernijen naar binnen gewerkt. En gepraat, heel veel gepraat over de meest uiteenlopende  onderwerpen. Nog steeds ligt de stick met eBooks van één van de meiden naast de iMac en de gelezen geleende boeken heb ik ook niet teruggegeven. Natuurlijk ben ik vergeten om iedereen boeken aan te bieden, boeken die ik niet terug hoef. Maar we zijn weer op de hoogte van elkaars leven. En nog steeds willen we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak maken. Het is ook niet zo vreemd dat we geen tijd verspillen met het maken van foto’s.

8 gedachten over “Dag 3544: Bezoek

 1. Myrna

  Wat klinkt dat gezellig zeg. Blij dat je een fijne vriendinnen dag hebt gehad. Ik heb ook te weinig foto’s van de kids , mag nooit een foto maken van ze. Heb wel veel foto’s van Toob!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het is iedere keer ook zo gezellig. We hebben altijd wel iets om over te praten. Misschien willen jouw kinderen wel op de foto als er een bijzondere gebeurtenis is. Foto’s van Toby zijn natuurijk ook erg leuk :)

   Reageren
 2. chucky1012

  Zo leuk om gezellig bij te kletsen ipv constant maar foto’s te lopen maken en op soc.med. te kijken…..
  Heerlijk die Griekse lekkernijen…..
  Goed idee om foto”=s van elkaar te maken en dan jaren later weer om te zien hoe jullie veranderd zijn…..

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   We hebben altijd zoveel om te bespreken. Sinds ik deze meiden ken, weet ik dat je heel goed mensen kunt leren kennen op internet.

   Reageren
 3. Natasja

  Geeft alleen maar aan hoe bijzonder jullie vriendschap is. Geen tijd voor de gsm’s. Fijn hè een goeie vriendschap! Zoveel waard.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Al mijn vriendschappen zijn me veel waard. Vaak zijn ze heel toevallig ontstaan en dat maakt het ook bijzonder.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>