Dag 3603: Uit de kast- stashfoto’s 241

edf

De laatste maanden heb ik bijna geen nagellak gekocht. Omdat ik toch al genoeg heb. Maar ja, dan zie je bij Action van die leuke Meeki setjes en dan ga je toch overstag. Dus heb ik ze allemaal maar gekocht. Alle sets van vier miniflesjes zitten vast in een grote dop. Ze hebben wel een eigen kleine dop. Maar nu kan alles netjes bij elkaar worden gehouden. De lakjes hebben geen naam.

edf

Een vreemde naam voor een set van vier lakjes onder de noemer Jungle Jane. Een roze had ik wel verwacht, maar dan in combinatie met groen en bruin.

edf

Deze kleuren zijn vast wel terug te vinden in een tuin die volop in bloei staat. Floranista bestaat uit vier lakjes die erg geschikt zijn om te dragen als er een mooi lentezonnetje schijnt.

edf

Everlasting Passion is een naam die de lading dekt. Schattige kleurtjes.

edf

 

Absolute Control is echt voor de paarsliefhebber.

Van dit merk heb ik al meerdere lakjes in huis. Waaronder een set met de naam Bam! Glam! Die had ik willen dragen toen BAM net thuis was. Helaas is het er niet van gekomen. Dus ga ik die lakjes maar eens zoeken om morgen op te doen. Misschien moet ik maar regelmatig naar Action gaan om te zien of ze weer nieuwe sets hebben. Ze zijn trouwens voor iedereen betaalbaar: ik betaalde 99 cent per set.

4 gedachten over “Dag 3603: Uit de kast- stashfoto’s 241

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>