Dag 3623: Uit de kast- stashfoto’s 242

dav

Zondagmiddag moest ik nog even naar de drogisterij, want de pijnstillers waren op. Toen kwam ik natuurlijk de graaibak weer tegen. Daar zaten 5 van de 6 lakken van de Glitter On Glitter Off LE in. Dat zijn peel off glitterlakken die ik maar eerst ga testen voordat ik op zoek ga naar de zesde.  Ook nam ik het enige lakje dat nog restte van de Spice It Up! LE mee. Het is een lakje met een geurtje. Helaas heb ik nog niet kunnen ruiken of ‘ie lekker geurt, want ik krijg de dop niet losgedraaid.

Alhoewel ik al belachelijk veel nagellak bezit, heb ik het shoppen wel gemist. Binnenkort ga ik maar eens kijken hoeveel Catrice ICONails ik nog niet heb en ik ben weer veel te laat met het bestellen van de nieuwste Lacquester collectie. Dat komt wel goed.

mde mde mde

4 gedachten over “Dag 3623: Uit de kast- stashfoto’s 242

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>