Dag 3632: Foute bloempot

dav

Toen ik thuis was had ik al spijt. Van het feit dat ik dit hele foute bloempotje had laten staan in de kringloopwinkel. Hoe vaak kom je zo’n toonbeeld van wansmaak nou tegen? Een zachtgroen olifantje met een roze strik om- zoiets hoor je toch gelijk in je mandje te proppen?  Gelukkig stond ‘ie er twee dagen later nog steeds.

Over de inwoners van dit dorp heb ik meestal geen goed woord over, maar blijkbaar zijn zijn er toch meer mensen met een redelijk goede smaak dat ik ooit gedacht heb. Misschien waren er wel minder klanten omdat het de afgelopen dagen vrijwel onafgebroken geregend heeft, dat kan ook. In ieder geval was ik erg blij dat het olifantenbloempotje er nog stond.

Op dit moment zitten er minuscule stekjes in, maar het is de bedoeling dat het potje met inhoud een echte blikvanger in huis zal worden. Nu ben ik erg benieuwd of er nog meer van zulke bloempotten zijn en vooral of ik ze ga aantreffen in kringloopwinkels. Gelukkig gaan mijn vriendinnen en ik regelmatig kringloopwinkelen. Wie iets dergelijks heeft gespot, mag het me best vertellen. Graag zelfs.

2 gedachten over “Dag 3632: Foute bloempot

  1. Linda

    Verbaast me niks dat het er nog stond…hahahaha maar nou moet je me toch even laten weten, waar nou het plantje in moet, of ben ik nou zo kippig

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>