Dag 3636: Bloemen

inCollage_20191118_160523354

Voor op de nieuwe tafel wilde ik een vaas die op een fles leek. Tot mijn grote blijdschap vond ik er direct eentje in de kringloopwinkel. De fles had de juiste afmetingen voor wat ik ermee wilde doen: slechts enkele bloemen tentoonstellen. Die kon ik per stuk kopen in de bloemenwinkel in het winkelcentrum een stukje verderop.

Het was de bedoeling dat ik minstens een week met de bloemen zou doen. Soms werd het wel twee weken. Maar de takken op het grootste plaatje hebben maandenlang op tafel gestaan. Want ik had ze namelijk net toen ik mijn enkel brak. Naar de bloemenwinkel fietsen was er niet bij. Zal je net zien dat ik stomtoevallig iets had uitgekozen dat ongelooflijk lang goed bleef.

Fietsen is nog steeds lastig met die platte band, dus ik hoop dat de bloemen linksonder nog even kunnen blijven staan. Wat ik de volgende keer in de fles zet, weet ik niet. Dat hangt helemaal af van wat er te koop is. En vooral wat de eigenaar mooi genoeg vond om in zijn winkel te zetten.

4 gedachten over “Dag 3636: Bloemen

  1. Pearl

    Ik vind glazen vazen ook het mooist. Een minimalistische bloemschikking spreekt mij ook aan, die gerberaatjes zijn mooi.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>