Dag 3653: #tbt #47

IMG_20191205_155922

Toen Mika jarig was, stuurde mijn zusje Emily Ronald en mij een paar foto’s. Dit is de ene en hier zie je een hele kleine Mika die mijn vader kust. Met deze foto ben ik hele erg blij, want ik kan hierop zien dat ze een band hadden. Het heeft helaas niet lang mogen duren- ik geloof dat Mika vier jaar oud was toen zijn opa overleed. Heel veel kan hij zich niet van die man herinneren. Niets, om helemaal eerlijk te zijn.

Op de foto zie je ze samen in de huiskamer van mijn ouders. Mijn vader was een hele leuke vader. Hij las ons voor en hij verzon zelf spannende verhalen. Ook ging hij met ons mee als we kleding wilden kopen en hij kon heel goed koken. Ronald heeft kookles gehad van mijn vader en ik had zo gehoopt dat Mika ook op een dag met zijn opa in de keuken zou staan. Dat ze elkaar in ieder geval zouden leren kennen.

Mijn vader was dol op zijn kleinkinderen en voor Mika was hij heel lief. Erg vief zal hij niet geweest zijn toen deze foto werd gemaakt en toch zit hij op de grond. Kijk Mika eens staan met zijn zwarte coltrui en zwarte broek. Zijn sokken passen dan weer beter bij zijn bodywarmer. Die had mijn moeder voor hem gekocht. Er stonden geloof ik beertjes op. Als we ooit zijn oude kamer op gaan ruimen, hoop ik het kledingstuk nog te vinden.

Er zijn wel meer foto’s van Mika met mijn ouders, maar deze is toch erg speciaal. Gelukkig heeft mijn moeder een mooi fotoalbum gemaakt en daarin staan allemaal bewijzen dat Mika het gezellig had met zijn grootouders. Mijn hele huis staat vol rotzooi, maar ook met mooie dingen waar ik fijne herinneringen aan heb. Als we ons huis zouden moeten ontvluchten, nemen we Mika, de meisjes en dit boek vol foto’s mee.

2 gedachten over “Dag 3653: #tbt #47

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>