Dag 3676: Haar

mde

Van mij hoeft een man geen haar op zijn hoofd te hebben. Ronald had het vroeger trouwens wel en daar was hij iedere ochtend flink mee bezig. Sinds de geboorte van Mika scheert hij zijn hoofd bijna kaal en dat staat hem goed. Dat de hele buurt hem eng vindt omdat hij ook nog eens behoorlijk lang is en als klap op de vuurpijl een paar tattoos heeft, vind ik prima. Komen die wijven in ieder geval geen kopjes suiker lenen als hij alleen thuis is. Hun mannen hebben alleen voor Badr Hari meer schrik- ook geinig.

Mijn broertje had vroeger net zo’n hoofd vol haar als Slash. Vreemd, want de eerste jaren van zijn leven had hij net zulk haar als ik. We hebben hem er even van verdacht een permamentje te hebben genomen, maar het bleek dus een wonder der natuur. Sindsdien wacht ik tot het mij ook overkomt. Helaas. De enige verandering die ik de laatste jaren onderga is een langzame metamorfose richting grijze dakduif. Dat is helemaal goed, want ik ben heel benieuwd hoe ik eruitzie met wit haar.

Mijn broertje had laatst een feestje en de gasten werden geacht verkleed te komen. Als hippie. Dat er nog mensen zijn die weten hoe je dat oogt. Maar goed, hij droeg onder andere een pruik van lang bruin nephaar. Hij nam het haarstuk mee toen we Kerstavond vierden en natuurlijk moest Ronald het ding ook opzetten. Het stond hem geweldig- hij deed me denken aan Neil, de hippie van The Young Ones. Eigenlijk hadden we de pruik moeten lenen zodat Ronald de meisjes kan uitlaten met al dat haar op zijn hoofd. En een bodycam, want ik wil graag weten hoe men dan op hem reageert.

4 gedachten over “Dag 3676: Haar

    1. Pippi Bericht auteur

      Maar dat dan wel filmen hoor. Ik denk niet dat hij er zin in heeft. Die pruik maakt hem niks uit, maar door de buurt trippelen…. :)

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>