Dag 3695: #tbt #50

IMG-20191229-WA0000

Waarschijnlijk moeten veel vijftigers zich na het overlijden van hun ouders ontfermen over de diaverzameling van het gezin. Mijn zusje Emily heeft er een ongelooflijk grote klus aan en ik weet sinds kort dat een voormalige overbuurjongen druk bezig is met de collectie van zijn ouders. Hij achterhaalde mijn telefoonnummer en stuurde me via WhatsApp bovenstaand plaatje. Misschien zit niemand te wachten op een foto van mij in een bikini, maar ik besloot ‘m toch maar te plaatsen.

Eerlijk gezegd kan ik me niet eens herinneren dat ik als jong kind over de vloer kwam bij dat andere grote gezin aan de overkant. Nou, dan is dit dus het bewijs dat ik er zeker eenmaal ben geweest. Erg elegant sta ik niet te poseren, helaas. Waarschijnlijk had ik net de Tupperware beker met ranja bijna leeggedronken en had het erg lekker gesmaakt. Waarom ik een badmintonracket vasthou, is me een raadsel. Want ik ben nooit geïnteresseerd geweest in die typische Indosport.

De bikini is wel erg snoezig. Erg jammer dat we die niet hebben gevonden toen we mama’s huis leeghaalden. We hadden er dan wel om moeten loten, want ik denk dat bijna iedereen stiekem hoopt op een (achter)kleinkind dat het kan dragen. Het zou leuk zijn als er nog meer dia’s tevoorschijn komen. In ieder geval heb ik de overbuurjongen van weleer beloofd dat we zullen opletten of hij opduikt op de dia’s met Müllers erop. Het zal best, want het was vroeger erg gezellig in de Charlotte de Bourbonstraat.

6 gedachten over “Dag 3695: #tbt #50

    1. Pippi Bericht auteur

      Ik geloof dat onze ouders in ongeveer dezelfde periodes zijn overleden. Hij kwam met een broer naar het afscheid van mijn moeder. Hij vertelde dat mama wat te eten en drinken kwam brengen toen ze in hun ouderlijk huis bezig waren met opruimen. Zij hadden het op prijs gesteld, vertelden ze. En nu is Rens dus net als Emily bezig met duizenden dia’s :)

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>