Dag 3696: Kringloopkoopjes (82)

photo_editor_ds_1577719334117

Nog steeds loop ik een paar keer per week binnen bij de kringloopwinkel om de hoek. Helaas, er ligt niets meer dat ik echt graag wil hebben. Maar ik ga toch, want je weet maar nooit. Het is maar goed dat RataPlan in de  buurt van de bibliotheek ziet. Dan kan ik na de taalles gelijk even gaan kijken.

dav

Deze kaarsen kon ik niet laten liggen. De lichtblauwe zijn om in een lantaarn te branden, de donkerblauwe gaan in waxinelichthouders en de andere passen prima in de glaasjes van de kleine  Primark geurkaarsen.

dav

Niet te tillen, deze roze kaars in een pot van stevig glas. De doorsnede is ongeveer twaalf centimeter en als de kaars opgebrand is, kan ik de pot gebruiken als bloempot.

dav

Zo mooi, dit dessin. En ja, dan koop je je zoveelste melamine dienblad. Het was ooit te koop bij HEMA en ik zou graag ander serviesgoed met dit dessin hebben.

mde

De onderzetter heb ik al een hele tijd en ik vind het leuk dat ik nu een dienblad met hetzelfde dessin heb. Dit vind ik nou echt zo’n dienblad dat in de zomer op de tuintafel staat, gevuld met koele drankjes vol ijs.

dav

Waar zijn ze eigenlijk voor bedoeld, die kleine dienbladen die je in de meest uiteenlopende uitvoeringen kan vinden?  Morgen zal ik eens laten zien welke ik in mijn collectie heb. Deze is helemaal niet zo mooi, maar ik spaar ze nou eenmaal.

Een gedachte over “Dag 3696: Kringloopkoopjes (82)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>