Dag 3700: Kitsch

IMG-20200111-WA0000

Op Instagram worden de mooiste luchten geplaatst. En ik heb ook een paar keer in het kader van #fmspad een golden hour foto moeten maken. Dat is me nog nooit goed gelukt. Misschien moet ik wat vaker naar buiten kijken. Bovenstaand kiekje heb ik dan ook niet zelf gemaakt. Nee, die werd me per WhatsApp gestuurd door Ronald. Hij was vroeg uit bed gestapt en ik lag nog een beetje te vegeteren.

Mijn vader zei ooit dat hij zulke roze luchten erg mooi vond en dat hij er een schilderij van wilde maken. Maar ja, dan is het kitsch, meende hij. Mij doet het denken aan een lucht waarin je een eenhoorn zou kunnen zien vliegen. Daarbij hou ik van deze zoete kleurencombinatie. Maar inderdaad- ik zou er geen schilderij van willen hebben. Wel een foto .

Waarom zie ik nou nooit zulke fancy luchten? Waarschijnlijk heb ik er geen oog voor omdat ik ergens anders mee bezig ben als ze boven je hoofd verschijnen. Met Mika toen ik hem nog van een goed ontbijt moest voorzien. Dotje moest ook in de winter vroeg naar buiten, maar ze trok zo hard naar het park dat ik weinig oog had voor de lucht. Fluffy en Popje worden later uitgelaten en meestal kom ik daar snel voor uit bed.

Morgen maar gauw een foto maken als ik er toch uit moet om te plassen. Want ik wil nu weleens zien hoe goudkleurig de lucht kan zijn. Dan maak ik snel een foto zodat ik voorbereid ben als er weer eens #fms_goldenhour tussen alle onderwerpen opduikt. Het zou een nieuwe hobby kunnen worden, nog wel eentje die niks kost. Want al die mensen die mooie luchten op Instagram plaatsen, hebben er vast plezier in. En het is weer eens wat anders dan al die hondenkiekjes hè.

Een gedachte over “Dag 3700: Kitsch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>