Dag 3703: Kringloopkoopjes (83)

photo_editor_ds_1577719334117

Als ik niet iedere week naar RataPlan ga omdat ik toch in de buurt ben na mijn afspraak met mijn taalstudente heb ik straks echt niets om te laten zien. Want de kringloopwinkel om de hoek is al bijna leeg en wat er nog ligt, kan ik makkelijk laten staan. Deze week ben ik een paar keer geweest en ik ben vaak met lege handen naar buiten gelopen.

dav

Boeken heb ik niet nodig, maar ze mochten toch mee. Het roze boekje intrigeert me- ik heb al een paar van dit soort boekjes. Alsof ik me iets aantrek van wat een vrouw zou moeten weten. Maar in dit boek staat mooi hoe je de Heimlichgreep moet doen. Die zou iedereen moeten kunnen.

Het Lena Lijstje boekje kan na lezing gelijk naar de dochter van een vriendin. Kinderboeken lezen vind ik heel erg leuk, maar ik hoef niet alles te bewaren. Als een eventueel kleinkind van lezen blijkt te houden, gaan we gewoon wat vaker samen naar de boekwinkel.

mde

Dit rokje is zo netjes afgewerkt dat het mee mocht naar huis. Eigenlijk heb ik geen rokjes meer nodig, zeker niet zo’n tuttig geval als dit. Maar toch. Het zit heel lekker en ik heb toevallig heel veel mooie zijden topjes die ik erboven kan dragen.

dav

Het gaat hier alleen om het witte kaarsje hoor. Dat werd me in mijn hand gedrukt door een heel lieve winkelmedewerker die weet waarom ik zoveel kaarsen nodig heb. Hopelijk zal ik haar terugzien als men een nieuw onderkomen heeft gevonden.

2 gedachten over “Dag 3703: Kringloopkoopjes (83)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>