Dag 3708: Wat

dav

Toen ik dit melamine ding uit de schappen van RataPlan pakte, hoorde ik de stem van mijn vader. Meid (zo noemde hij mijn moeder), waarom koop je nou iets waarvan je niet eens weet wat het is? Want dat deed mijn moeder inderdaad meer dan eens- iets kopen omdat het in de aanbieding was zonder dat ze wist waarvoor het diende. Dan vond ze het wellicht mooi van vorm of zo. Of omdat ze ze die van/voor-prijsstickers niet kon weerstaan.

Dan lijk ik dus op mijn moeder. Het witte ding zou ik natuurlijk als plantenbak kunnen gebruiken, maar waar de opening in de rand nou goed voor was? De bak is trouwens loodzwaar, dus ik wist meteen zeker dat het gemaakt is van melamine. Misschien zou ik er spullen in stoppen die anders rondom de iMac in de weg staan. Er kan ook altijd snoep in.

Thuis ben ik maar eens op Google gaan zoeken. Dat ging makkelijk, want op de onderzijde stond dat het ding van royalvkb was. Daar had ik al een paar mooie voorwerpen van. Toen bleek dus dat het een bak was om tuinkruiden in te zetten. Met pot, denk ik. En in die opening hoorde een schaartje om de kruiden mee te knippen. Die zat er helaas niet bij.

Binnenkort ga ik maar een mooi klein schaartje kopen en even binnenlopen bij de supermarkt om tuinkruiden te kopen. Nu nog een plek vinden om de bak neer te zetten. Dat zal heel veel moeite kosten, want het huis staat al behoorlijk vol. Waarschijnlijk gaan de cactusjes voor het keukenraam dan maar naar een andere plek. Ronald zal het wel weer een compleet onzinnige aankoop vinden. Totdat hij weer lekker kan koken met verse tuinkruiden.

 

2 gedachten over “Dag 3708: Wat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>