Dag 3712: Kringloopkoopjes (84)

photo_editor_ds_1577719334117

De buit wordt steeds kleiner- ik kan tegenwoordig dingen laten liggen als ik in een kringloopwinkel ben. Zal je zien dat ik de volgende keer heel veel koop. In ieder geval is de kringloopwinkel om de hoek dicht en heeft RataPlan tegenwoordig niet zoveel van mijn gading.

mde

Deze melamine bak voor tuinkruiden is een goede aankoop. De dag erna heb ik gelijk basilicum, bieslook en munt gekocht. Voor deze bak heb ik maar €1,65 hoeven betalen, want op alles met een zwarte sticker kreeg je 50% korting. Toen ik op DuckDuckGo ging zoeken wat ik gekocht had, zag ik wat het was. En dat de winkelprijs bijna €40 was.

mde

Op de foto zie je niet dat deze onderzetter grijs van kleur is. Deze mocht mee naar huis omdat ik deze kleur nog niet had.

mde`

Ze waren nog helemaal nieuw, deze dessertbakjes.

Als het zo doorgaat, zal ik die iedere week laten zien wat ik gekocht heb. Om de simpele reden dat ik bijna niks meer koop. Toch blijf ik hopen op bijzondere spullen die ik ook nog eens spaar.

 

2 gedachten over “Dag 3712: Kringloopkoopjes (84)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>